Se intoarce TEO SI MIRCEA SHOW !

Categorie: Santate

Brasov 19 Ianuarie 2010
Potrivit site-ului www.inregistrare-marci.ro, in data de 16.10.2009 SC INTACT PRODUCTION SA a depus la OSIM pentru inregistrare marca TEO SI MIRCEA SHOW ! Este intentia clara a trustului de a reinvia o emisiune care a facut furori incepand cu anul 1997 si a fost lider de audienta ani la rand.

Stirea nu poate decat sa bucure telespectatorii, mai ales ca editia de Craciun din 2008 a emisiunii “In gura presei“ a lui Mircea Badea, gazduita tot de trustul Intact si la care a fost invitata Teo Trandafir, a fost un succes. Succesul a fost reluat anul trecut in editia speciala de Pasti a emisiunii de pe Antena 3, cand ziarele au fost inlocuite pentru a doua oara cu fosta colega de matinal a lui Mircea Badea.
In perioada 1994-2000, Teodora Virginia Trandafir si Mircea Badea au format un cuplu de televiziune amuzant si indragit de telespectatorii din Romania, mai intai la Tele 7 ABC si apoi la Antena 1.
Emisiunile celor doi, care au purtat pe rand numele “Buna dimineata Romania!”, “Dimineata devreme” si “Teo si Mircea Sou” au inregistrat audiente impresionante. Dupa sase ani de la prima emisiune impreuna, formula de succes Teo – Mircea Badea a fost intrerupta pentru ca cei doi sa urmeze drumuri separate in televiziune.
In anul 2008, dupa mutari spectaculoase la trei posturi de posturi de televiziune, vedeta care s-a consacrat la PRO TV cu emisiunea omonima “Teo”, a decis sa renunte la cariera in televiziune. La randul sau, Mircea Badea a prezentat emisiuni la diferite posturi romanesti si a renuntat pentru o perioada la activitatea din televiziune. In prezent Badea prezinta one-man-show-ul “In gura presei”, una dintre cele mai urmarite emisiuni din audiovizualul romanesc.

Ca o confirmare a revenirii formatului de succes TEO SI MIRCEA SHOW, in cadrul editiei din data de 9 noiembrie 2008 a emisiunii “In gura presei”, Mircea Badea s-a aratat neincrezator cu privire la renuntarea lui Teo Trandafir la televiziune afirmand ca "Se va intoarce, poate chiar la Antena 3”.

Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
INSIDE COMMUNICATION
0268 473804
lia.danila@insidecom.ro
www.insidecom.ro