Scoala se termina, dar educatia continua – Leadership Autentic

Categorie: Educatie

Bucuresti 10 Iunie 2010
Bucuresti, 10 Iunie 2010 – In timp ce majoritatea elevilor se pregatesc de mult asteptata vacanta, tinerii performanti ai Colegiilor Nationale Tudor Vianu si Mihai Viteazul din Bucuresti au optat pentru o altfel de educatie prin intermediul programului Leadership Autentic, dezvoltat de Fundatia LEADERS, cu sprijinul BRD-Groupe Société Générale.



In zilele de 12 – 13 Iunie si 19 – 20 Iunie, programul de leadership si dezvoltare personala Leadership Autentic va fi implementat in doua dintre cele mai mari Colegii Nationale din Bucuresti alaturi de partenerul principal BRD-Groupe Societe Generale, dandu-le astfel sansa tinerilor sa intre in contact cu lumea cu care se vor intalni dupa terminarea liceului si oferindu-le un cadru special de interactiune si dezvoltare.

Avand la baza o structura de 4 module pe teme precum Lideri si Leadership; Comunicare si Vorbirea in Public; Valori si Viziune; Dezvoltare personala si Educatia Continua, programul le ofera participantilor sansa sa-si descopere propriul potential si valorile care le determina parcursul spre performanta, sa cunoasca modele autentice de lideri, sa interactioneze cu tineri care investesc multa pasiune in dezvoltarea lor personala.

“Sunt foarte multumita ca in Romania mai incearca si alti oameni, in afara de profesori, sa ne scoata din mediocritate”, declara Miruna Corodeanu, fost participant al Programului Leadership Autentic. “Totul a inseamnat un progres. M-am simtit in largul meu si am invatat ca trebuie sa ne urmam obiectivele fara sa renuntam la ele niciodata. A fost o oportunitate excelentă!”

Leadership Autentic incheie astfel seria celor 11 editii dezvoltate in anul scolar 2009 – 2010, an in care elevi din orase precum Cluj Napoca, Targoviste, Alba Iulia, Moreni si Bucuresti au fost implicati in program si formeaza o comunitate de aproximativ 350 de tineri lideri, contribuind astfel la realizarea viziunii Fundatiei LEADERS.

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS Romania. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Education, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor si LEADERS Awards.

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Contact:
Adina Ghita
Project Manager
Leadership Autentic

LEADERS Romania
3B, Boteanu, apt.4, 1st District, Bucharest, Romania
Phone:0723250356
E-mail: adina.ghita@leaders.ro

adina@leaders.ro
www.leadershipautentic.ro