SFATURI PENTRU RELOCAREA SIGURA SI FARA GRIJI A ANIMALELOR DE COMPANIE!

Categorie: Turism

Local si international 01 Decembrie 2010
Tocmai te-ai hotarat sa te muti. Ai stabilit data si ai planificat aproape toate detaliile. Dar ce faci cu prietenul tau necuvantator De la caini, pisici, hamsteri si pana la pesti, toate animalele au nevoie de o mutare in conditii bune si cat mai putin stresanta.

Fie că te muti in alta tara sau doar in cealalta parte a orasului, specialistii CDD Relocation au pregatit cateva sfaturi utile si necesare intr-o relocare cu animale. Mutarea animalului tau de companie necesita o atentie speciala iar o planificare foarte atenta este foarte importanta.

Planificarea mutarii
Atunci cand planuiesti sa te muti impreuna cu animalul tau in alta tara trebuie sa te asiguri in primul rand ca ai carnetul medical si pasaportul animalului tau de companie vizat si animalul are obligatoriu toate vaccinurile la zi. Vizita la veterinar inainte de calatorie este foarte importanta pentru sanatatea animalului tau dar si obligatorie in unele cazuri. Nu uita sa contactezi din timp un operator de transport de animale, iar pentru cazul in care transportul animalului se va face cu avionul trebuie sa incerci pe cat posibil sa rezervi din timp un zbor direct pentru a nu supune animalul la stres prelungit. In functie de cerintele tarii de destinatie, vei avea nevoie si de asigurari obligatorii de transport pentru animale, formalitati vamale si analize veterinare suplimentare.

Inainte de mutare
Incearca pe cat posibil sa nu schimbi rutina animalului inainte de mutare deoarece animalele sunt in general foarte sensibile la schimbari indiferent de natura acestora. Animalul tau are un fel de mancare preferat Asigura-te ca-l va servi inainte de plecare! Catelul este obisnuit sa faca o plimbare de dimineaţă Asigura-te ca va avea parte de o plimbare inainte de a incepe procesul de relocare. De altfel, trebuie sa ai grija sa pregatesti din timp jucariile lui preferate, jucarii ce trebuie sa stea obligatoriu alaturi de animal pe tot parcursul calatoriei pentru a mai diminua din stres. Un lucru foarte important pentru confortul animalului tau este alegerea unei custi de transport corespunzatoare dotata cu sistem de inchidere, elemente de siguranta si spatii speciale pentru mancare si apa. Cusca trebuie sa fie confortabila si in raport cu marimea si greutatea acestuia pentru a-i asigura animalului o buna libertate de miscare pe toata durata transportului. Atentie! Pentru a nu intampina probleme, cusca de transport trebuie sa fie aprobata de liniile aeriene si sa indeplineasca toate cerintele de transport internationale.

In timpul calatoriei
Chiar daca calatoria ta dureaza doar cateva ore sau mai multe zile, asigura-te intotdeauna ca ai pregatit suficient din mancarea lui obisnuita. O greseala comuna a proprietarilor de animale de companie este aceea de a aduce pentru drum "gustari speciale" considerand ca astfel vor spori confortul animalului, dar, in realitate, acest lucru duce de cele mai multe ori la o perturbare in dieta animalulului si la grave tulburari digestive. De asemenea, animalul trebuie sa aiba la dispozitie pe toata durata calatoriei apa proaspata.


Apeleaza la specialistii in mutari pentru a obtine atat pentru tine cat si pentru animalul tau de companie o relocare cat mai sigura si confortabila!
Intelegem cat este de important pentru tine si de aceea efectuam mutarea cu multa grija si atentie la detalii. Oferim servicii complete de mutare a animalelor de companie oriunde in lume:

-preluarea animalului de la resedinta
-efectuarea formalitatilor vamale de export
-servicii de planificare transport in aeroport
-rezervari in funcitie de destinatia finala
-efectuarea documentatiei de transport
-servicii de asigurare optionala
-calculatii taxe aditionale in aeroport
-servicii la destinatie in aeroport
-formalitati vamale de import
-analize veterinare (la cerere)
-predarea animalului la noul domiciliu

Intra acum pe www.cddrelocation.ro, competeaza formularul gratuit de estimare online si specialistii nostri te vor contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi solutii de relocare a animalelor in conformitate cu nevoile tale.

Companie de top, consolidata pe piata din Romania inca din anul 2003, CDD RELOCATION este afiliata cu cele mai mari organizatii internationale de mutari precum IAM (International Association Of Movers) si FEDEMAC (European Movers ). Suntem specializati in mutari locale si internationale, mutari animale de companie, mutari de efecte personale si mobilier atat pentru persoane fizice cat si pentru mari corporatii. Orientati catre performanta, deservim anual persoane fizice din toata lumea, companii multinationale, institutii financiare, ambasade si consulate.


CDD RELOCATION
Mutari locale si internationale

www.Facebook.com/CDDRelocation

Proudly member of:
FEDEMAC - http://www.fedemac.com/
IAM - http://www.iamovers.org/
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Bucuresti, Splaiul Unirii 162
Tel. / Fax +4021 317 97 54
office@cddrelocation.ro
www.cddrelocation.ro