Resursele Umane, partener pricipal in afaceri

Categorie: Educatie

Bucuresti 10 Martie 2009
CODECS, prin programul HR Vocational School, anunta cursul open „HR as a Business Partner”- 25/ 26 Martie 2009. Acesta este recomandat practicienilor de HR ce doresc sa invete sau sa afle mai multe despre acest subiect crucial, celor care sunt deja Business Partners, precum si top-managementului organizatiilor ce vizeaza implementarea acestui concept. „HR as a Business Partner” este un curs in sistem deschis, sub licenta CIPD.

„Modelul Partener de Business are profunde implicatii pentru profesionistii de resurse umane si dezvoltare. Pentru multi, acesta inseamna noi roluri, noi aptitudini si, poate, o noua cariera. Cu toate acestea, modelul este destul de putin inteles, de multe ori implementat diferit si problematic,” declara Roxana Mocanu, Director Program HR Vocational School CODECS.

Potrivit acesteia, cursul ofera informatii de valoare despre cum functioneaza in practica parteneriatul intre HR si management, oferind o perspectiva asupa optiunilor de dezvoltare si progres din doua puncte de vedere: personal si in interiorul organizatiei.
Participantii la curs vor invata sa evalueze abordarea “HR as a Business Partner”, sa ii descopere elementele-cheie si diferentele fata de alte modele (de exemplu: consultanta interna, HR Manager, Centre de excelenta in resurse umane), sa recunoasca atitudinile, cunostintele si abilitatile necesare unui “partener”, sa identifice arii de interventie in afacere si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru acestea, dar si sa dezvolte un plan de actiune tip „parteneriat”.


“HR as a Business Partner” analizeaza Studii de caz relevante din sectoarele public si privat; moduri de a generare a Beneficiilor, prezentand cursantilor Problemele Parteneriatului si care sunt Caile parcurse de practicienii “parteneri”.
„In cadrul cursului participantii descopera cum pot deveni un “Business Partner” de succes, care este Profilul „partenerilor” din sectoarele public si privat, dar si incotro se indreapta Cariera de HR.
De asemenea, se studiaza Cele mai bune metode de dezvoltare, Nevoile de sponsorizare interna; Optiuni – pro si contra, precum si Noile provocari in managementul resurselor umane si Depasirea dificultatilor,” precizeaza Roxana Mocanu, Director Program HR Vocational School CODECS.
Participantii care achizitioneaza 2-4 programe beneficiaza de un discount de 10-12%, iar cursantii sau absolventii Certificate in Personnel Practice au un discount de 5%.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Pentru informatii privind calendarul cursului puteti accesa www.hrvocational.ro sau la tel.: 0729 TALENT (0729 825 368), fax: 021-252 56 13, e-mail: hrvocational@codecs.ro
hrvocational@codecs.ro
www.hrvocational.ro