Rasplateste-ti partenerii de afaceri si loializeaza-ti angajatii

Categorie: Monden

Bucuresti 28 Februarie 2000
In acord cu tendintele actuale, bijuteriile handmade reprezinta un cadou neconventional, care modifica radical conceptul de cadouri corporate.



Alegerea unui obiect cu design exclusivist, realizat in serie limitata, sau chiar unicat, este o dovada in plus a atentiei acordate clientului sau angajatului. Astfel, Artdecobjoux ofera solutii personalizate companiilor care doresc sa achizitioneze cadouri business, atat pentru angajatii proprii cat si pentru partenerii de afaceri.
Nu te lasa incorsetat de tipare si apeleaza la cadourile corporate ori de cate ori consideri oportun, deoarece valorizarea unui angajat sau a unui partener de afaceri nu trebuie sa astepte pana la urmatoarea sarbatoare. Comunica neintarzaiat prin intermediul bijuteriilor noastre.

Artdecobijoux este un magazin online de bijuterii handmade cu pietre semipretioase, al carui concept de business este personalizarea serviciilor pentru fiecare client in parte si adaptarea permanenta la dorintele si necesitatilor acestuia, corelate cu practicarea celor mai inalte standarde in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile pe care vi le propunem sunt disponibile pe website-ul www.artdecobijoux.eu sau ne puteti solicita o oferta personalizata la adresa de e-mail contact@artdecobijoux.eu.
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact

contact@artdecobijoux.eu
www.artdecobijoux.eu
Fisiere atasate: BA15v3.jpg BSO42v7.jpg