Promotii speciale pentru utilizatorii de telefoane Nokia

Categorie: IT si C

Bucuresti 24 Martie 2000
Euristic Partner anunta reduceri pentru clientii Nokia Care, pentru reparatiile telefoanelor mobile in regim post garantie, pana in data de 15 iunie 2011.

Euristic Partner a inaugurat anul trecut, impreuna cu compania Nokia, primul Nokia Care din Europa, un magazin ce asigura service la standarde internationale utilizatorilor de telefoane mobile Nokia. Clientii au descoperit aici un spatiu modern si confortabil, bucurandu-se de competenta tehnica superioara a echipei de specialisti si de conexiune la Internet gratuita, la sediul Nokia Care din Bd. Grigore Alexandrescu Nr.45 din Bucuresti.

Compania de customer service, deruleaza un program special in perioada imediat urmatoare; pana in data de 15 iunie 2011, utilizatorii de telefoane Nokia beneficiaza de o reducere de 20% (fara TVA) la manopera mecanica (carcasa, tastatura, display etc.) in cazul reparatiilor post garantie, la Nokia Care.
Mai mult, Euristic Partner a pregatit si alta surpriza placuta clientilor sai, cardul de fidelitate Euristic Partner pentru 2011. Prin acesta, utilizatorii de telefoane mobile Nokia beneficiaza de reduceri de 5% din costul accesoriilor Nokia si din costul interventiilor de reparatie nongarantie, in cadrul fiecarei vizite la Nokia Care Bucuresti. Cardurile pot fi folosite individual si sunt valabile pana la data de 15 noiembrie 2011. Valorile de discount nu se cumuleaza folosind mai multe carduri de fidelitate. Cardurile pot fi solicitate de utilizatorii de telefoane Nokia la sediul Nokia Care. Numarul de carduri de fidelitate este limitat.

Despre Nokia Care
O noua dimensiune de calitate pe piata de service de telefonie mobila din Romania.

Servicii:
• servicii standard de reparatie Nokia de nivelul 1 si 2
• service in afara regimului de garantie
• service in regim de garantie UE (exclusiv in Romania)
• servicii de reciclare a telefoanelor uzate
• servicii moderne de suport, training si activare de noi aplicatii (harti, multimedia, messaging, jocuri etc.), precum si vanzare de accesorii Nokia.

Echipa Nokia Care se remarca prin asistenta de service la standarde internationale si sta la dispozitia clientilor de luni pana vineri intre orele 10:00 si 20:00, si sambata intre orele 10:00 si 16:00.

Stire din categoria: IT&C
Date de contact
Cristina Cojocaru
Marketing Manager | Euristic Partner
Telefon: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Email: cristina.cojocaru@euristic-partner.ro
office@euristic-partner.ro
www.euristic-partner.ro