Promoafaceri.com va invita la KIDEX, cel mai vesel targ pentru copii

Categorie: Monden

Bucuresti 30 Noiembrie 2010
Promoafaceri.com, in calitate de partener media, va invita la KIDEX, cel mai vesel targ pentru copii, care-si va redeschide portile la Romexpo, in 2 decembrie.

Evenimentul vine, in prag de sarbatori, cu oferte speciale si reduceri de pana la 75%, tombole, concursuri cu super-premii si o multime de surprize. Participarea la Tombola Bebelusului, Tombola Avon, Tombola Frumusetii sau Maratonul Carucioarelor reprezinta sanse de a castiga unul dintre cele 398 de premii puse in joc, in valoare totala de 8 000 de euro.

Peste 100 de producatori, importatori si distribuitori de articole pentru mamici si pitici vor incerca sa faca mai usoara sarcina gasirii cadoului perfect pentru Mos Nicolae sau Craciun.

Oferta KIDEX include articole vestimentare pentru nou-nascuti, copii 0-5 ani sau pentru viitoarele mamici, jocuri si jucarii, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, produse de igiena si cosmetica, mobilier, decoratiuni pentru camera copilului. Tot aici au ocazia sa afle informatii despre clinici medicale private, de baby-sitting, asigurari sau servicii bancare.

In cadrul targului, parintii - actuali sau viitori - vor putea cunoaste lucruri utile despre nasterea, cresterea si dezvoltarea micutului, participand la cele 15 seminarii pe teme de psihologie, nutritie, ginecologie, neonatologie si fiziokinetoterapie.

KIDEX, organizat de Euroexpo Trade Fairs, va putea fi vizitat in perioada 2 - 5 decembrie.
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Proiect Cost Invest SRL
MARINA Ionut
Manager de proiect
0744662269
office@promoafaceri.com
http://www.promoafaceri.com