Programele de Instruire Schuman Consulting: Managementul integrat al proiectelor finantate din fonduri structurale si de coeziune

Categorie: Educatie

Bucuresti 31 Martie 2008
Schuman Consulting anunta lansarea programelor de instruire dedicate absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune. Primul modul va avea loc la sfarsitul lunii martie. In cel mai scurt timp va vom anunta detalii referitoare la programul cursului si modalitatile de inscriere.

Cine suntem

Schuman Consulting este o companie 100% romaneasca, formata dintr-o puternica echipa de profesionisti cu experienta in elaborarea si managementul proiectelor de dezvoltare. Expertiza echipei noastre se reflecta in rezultatele obtinute de asociatii nostri.
Vorbim aici despre participarea la proiecte de dezvoltare in SUA si Europa de Vest, de colaborari de succes alaturi de Comisia Europeana sau de programe dezvoltate in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite. Inca din 2004 suntem implicati in sprijinirea dezvoltarii Romaniei.
Cunoastem in detaliu cadrul institutional si principiile operationale ale institutiilor europene, precum si ale autoritatilor administratiei publice centrale si locale din Romania.

Angajamentul nostru

Asigurarea absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune este obiectivul nostru prioritar. Dorim sa sprijinim potentialii beneficiari prin compensarea deficitului de informatie, si asigurarea unei viziuni noi asupra instruirii. Acestea sunt elementele care ne diferentiaza pe piata romaneasca de alte companii similare.

Obiectivele asumate de programele noastre de instruire

Prin programele de instruire ce vor demara in martie 2008, lansam un pachet de servicii inovator. Este vorba de un stagiu complex, dedicat accesarii fondurilor structurale si de coeziune.
Programele noastre de instruire reflecta abordarea consultantilor nostri. Consilierea noastra interactiva abordeaza intr-un mod exhaustiv absolut toate etapele ciclului de proiect. Suntem singurii care va invatam toate secretele dezvoltarii si implementarii unui proiect cofinantat din fonduri UE, de la formularea ideii de investitie si pana la primirea ultimei plati din partea autoritatilor. Va vom ghida, pas cu pas, pe intreaga durata de viata a proiectului.


Cui ne adresam

Cursurile Schuman Consulting se adreseaza tuturor potentialilor beneficiari ai fondurilor structurale si de coeziune puse la dispozitie prin programele europene de finntare.
Fie ca reprezentati o primarie, un consiliu judetean, o autoritate a administratiei centrale sau locale, un institut de cercetari, o societate comerciala, un IMM, o microintreprindere sau un ONG, cursul nostru vi se adreseaza in egala masura.

Avantajele Schuman Consulting

Stim ca, de multe ori, este greu sa obtineti informatii de la autoritatile publice si ca firmele de consultanta va prezinta informatii trunchiate sau fac promisiuni nerealizabile in schimbul unor avansuri exorbitante.
Raspunsul Schuman Consulting la provocarea pietei romanesti in domeniu consta intr-o viziune complet noua asupra instruirii, orientata spre maximizarea beneficiului clientilor nostri:
• Consultanta dedicata, de la A la Z. Toate cursurile se bazeaza pe conceptul managementului integrat al proiectelor, acoperind absolut toate fazele derularii unui proiect cu finantare europeana, iar serviciile de consultanta fiind perfect adaptate nevoilor fiecarui client
• Expertiza oficiala autorizata. Experienta de consultanti si formatori ai trainerilor nostri este completata de cea a expertilor institutiilor publice abilitate cu formularea si implementarea programelor de finantare din fonduri UE.
• Raspunsuri la toate intrebarile. Cadrul interactiv de desfasurare a instruirilor, orientat spre nevoile individuale ale fiecarui participant, alaturi de sesiunile dedicate intrebarilor aplicate, asigura buna intelegere a problematicii specifice.
• Informatii in timp real. Consultantii nostri va vor tine permanent la curent cu evolutia cadrului legal, atat cel european, cat si autohton, informandu-va cu privire la modificarile intervenite in acesta.
• Servicii gratuite dupa incheierea programelor de instruire. Toti participantii beneficiaza de consiliere gratuita din partea expertilor nostri pentru ideile lor de investitii timp de 2 luni dupa participarea la programele de instruire. Aceasta include furnizarea de informatii, la cerere, asupra ultimelor noutati in programele de interes pentru client si incadrarea proiectului de investitie in axa de finantare relevanta.
• Instruire gratuita pentru clientii care demareaza proiecte. Cursantii Programelor de instruire Schuman Consulting care decid sa utilizeze serviciile noastre de consultanta vor beneficia de un discount din tariful serviciilor noastre egal cu valoarea taxei de inscriere.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Persoana de contact: Alex Coita
Mobil: 0744 305 593
alex.coita@schuman.ro
www.schuman.ro