Produsele cosmetice profesionale Kallos se pot comanda online, din magazinul www.ProfesionalCosmetics.ro

Categorie: Social

Bucuresti 20 Septembrie 2009
Incepand din aceasta luna, www.ProfesionalCosmetics.ro ofera tuturor doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a comanda online produsele cosmetice profesionale Kallos si de a se bucura de calitatea acestora, indiferent de regiunea in care locuiesc. Produsele se livreaza prin Posta Romana in circa 5 zile lucratoare, iar plata se face numai la primire.

Produsele cosmetice profesionale Kallos au o reputatie solida, bazata pe calitatea produselor in raport cu preturile accesibile oricarui buzunar.

Din pacate nu orice femeie a putut avea ocazia de a se bucura de calitatea produselor Kallos, datorita accesului restrictionat de regiunile restranse in care se comercializeaza. Acum acest impediment nu mai exista.

Indiferent in ce colt al tarii locuiesti, poti comanda online produsele Kallos si le poti primi in circa 5 zile lucratoare prin Posta Romana.

Sarbatorim impreuna! In perioada 19 octombrie- 26 octombrie, fiecare comanda va fi livrata impreuna cu un Cadou: Balsam profesional puternic regenerant, fara clatire, Kallos.
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Profesional Cosmetics
comenzi@profesionalcosmetics.ro
www.profesionalcosmetics.ro