Printere 3D Bits From Bytes la cel mai mic pret - acum si in Romania

Categorie: IT si C

Bucuresti 22 August 2011
Incepand din august 2011, Z Spot Media SRL distribuie in exclusivitate noile printere 3D Bits From Bytes dedicate mediului educational si disponibile la preturi incepand cu 1040EUR fara TVA. Urmare a contractului incheiat cu producatorul britanic, Z Spot Media va asigura in Romania distributia echipamentelor, consumabilelor precum si serviciile de instalare, service, training si suport tehnic

Printerele 3D BFB reprezinta cea mai permisibila solutie de printare 3D de pe piata, adresand-se in special domeniului educational (universitati tehnice, arta si arhitectura, medicina) precum si pasionatilor de universul 3D (modelism, artisti plastici, machete RC, etc).

Procesul de printare se bazeaza pe tehnologia ALM (additive layer manufacturing), utilizand pentru printare filament termoplastic (ABD, PLA, PP, HDPE, LDPE, uPVC) Materilaul de printare 3D este incalzit cu ajutorul unui extrudor si apoi aplicat prin extrudor strat cu strat, in functie de coordonatele X si Y contruindu-se astfel modelul 3D in stare solida.

Printerele 3D Bits From Bytes sunt disponibile in doua game: gama BFB 3000 Plus reprezentand modelul preasamblat (ready-to-print), si kiturile RapMan 3.1 de tipul build-yourself ce necesita asamblare de catre beneficiar. Ambele game sunt oferite in 3 variante de echipare pentru a acoperi orice nivel de buget si cerinte. Printerele pot avea 1, 2 sau 3 capete de extrudare folosite pentru printarea de modele de diferite culori si geometrii.

Gama BFB 3000 Plus poate fi achizitionata la costuri intre 2600- 3200 EUR fara TVA iar kiturile RapMan 3.1 pornesc de la 1040 EUR fara TVA. Chiar si costurile printare sunt extrem de mici comparativ cu printerele 3D traditionale si ajung la 0.06EUR/cm³ fara TVA. Materialele de printare, disponibile in diverse culori, sunt livrate sub forma de role de 1kg.

Producatorul britanic Bits From Bytes este lider european in productia de printere 3D low-cost bazate pe tehnologia ALM. In 2010 firma britanica a fost achizitionata de multinationala 3D Systems, lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida, producatorul american continuand sa investeasca in dezvoltarea produselor si tehnologiilor Bits From Bytes si asigurand desfacerea acestor printere la nivel mondial.

Z SPOT MEDIA este unicul distribuitor autorizat al producatorului britanic Bits From Bytes oferind atat servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie, piese de schimb si materiale.

Din 2011, printerele 3D BFB vor fi distribuite prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), specializata in echipamente scanare si digitizare 3D, digitizare carte, echipamente format mare, solutii pentru productia publicitara si centre de copiere. Firma ofera clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, laminare, copiere, scanare 3D, printare 3D, aplicatii software. Printre marcile distribuite de firma se numara Bits From Bytes, Artec, David LaserScanner, Colortrac, i2s, Atiz, Quidenus, Canon, HP, etc.

Stire din categoria: IT&C
Date de contact
Pentru orice informatii si detalii suplimentare specialistii firmei va stau la dispozitie la tel 021 4205093 sau office@zspotmedia.ro
office@zspotmedia.ro
www.zspotmedia.ro
Fisiere atasate: printere-3d-bfb-3000-plus-rapman.jpg modele-printate-3d-bfb.jpg