Previziuni in tehnologia de IVR pentru 2011

Categorie: IT si C

Bucuresti 22 Februarie 2000
Specialistii telecom anticipeaza ca pana la finele lui 2011 companiile vor investi tot mai mult in solutii de monitorizare a apelurilor, mesajelor si emailurilor angajatilor. DNA Solutions sustine investitiile IT strategice si ofera clientilor sai pachete de solutii moderne si competitive de la cei mai importanti producatori din lume.

Specialistii industriei globale telecom se asteapta ca pana la sfarsitul anului 2010 sa se utilizeze cat mai multe module tehnologice de ultima generatie de tip IVR. DNA Solutions implementeaza de peste 10 ani, proiecte complexe de tip contact center, recomandand solutii premium de tip IVR de la lideri furnizori internationali.
Trenduri de IVR in 2011
1 – Interactive Voice & Video Response (IVVR)
Odata cu introducerea tehnologiei 3G si a smart phone-urilor cu modul de tip video call (iPhone, Android) in cele mai populate colturi ale lumii, precum India si China, tehnologia IVVR va cunoaste o explozie de dezvoltare mai ales in industriile de tip Value Added Service, customer care si sectorul turistic (creste cererea optiunii de video tur).
2 – Plata prin IVR
IVR va deveni un instrument eficient de phone banking. De curand, RBI (Reserve Bank din India) a introdus optiunea OTP (one time password), o parola valida pentru o singura tranzactie timp de la 30 de minute, pana la 24 de ore. Astfel ca se anticipeaza ca increderea populatiei in sistemele de plata de tip IVR. Tot mai multe companii incearca sa integreze astfel de optiuni de plata, prin telefon.

3 – Speaker Recognition
Se vor face investitii de dezvoltare a tehnologiei de tip Speaker Recognition, intrucat este o parte importanta a proceselor de IVR.
4 – Speech Recognition
Pentru o mai buna gestionare a plangerilor si a feedback-ului clientilor, in genere, utilizarea optiunii de tip Speech Recognition, va creste si ea, odata cu tehnologia IVR.
5 – IVR Hosting
Cererea de IVR hosting va creste in 2011, odata cu aparitia a multiple instrumente moderne, web-based concepute pentru aplicatiile de tip IVR.
6 – Bulk Voice Call
Bulk Voice Call se va extinde in call centere, iar costul per apel va deveni din ce in ce mai competitive, mai ales in tari precum India. Mai mult, optiunea de tip Reminder Service prin voice call se va extinde, de asemenea.

DNA Solutions propune pachete de solutii personalizate, care rezolva rapid cerintele, la un rapot optim calitate-pret. Mai mult, pentru a garanta satisfactia clientilor, consultantii DNA Solutions sunt la curent cu cele mai inteligente inovatii tehnologice si cu miscarile din piata de profil, investind constant in pregatirea angajatilor. In portofoliul de solutii DNA Solutions clientii pot regasi: IVR, Speech Recognition, Call Recording and Reporting, Quality Monitoring, Debt Collection Software etc.

Despre DNA Solutions
Cu peste 350 de companii cliente din Europa Centrala si de Est, DNA Solutions se numara printre liderii furnizori de solutii enterprise inca din 1998. Intr-o lume in care informatia inseamna putere, portofoliul nostru de business se focuseaza pe solutii de Contact Centers, Telephony si Business Optimization. Spiritul de excelenta in comunicarea de business se naste din tehnologie de varf . Compania noastra ofera o arie larga de infrastructuri impecabile de conectivitate: call centers, telecom, networking, storage, security, toate intr-un singur loc. DNA Solutions este furnizorul de solutii enterprise, care ia personal rezultatele afacerii dumneavoastra.




Stire din categoria: IT&C
Date de contact
OANA OLTEANU
Communication Specialist

DNA Solutions
Romania, Bucuresti, Sector 1, Popa Savu 14
Tel.: +4 021 232 88 06
Fax: +4 021 232 88 16