Pentru BPP Professional Education se anunta o toamna de succes

Categorie: Educatie

Bucuresti 14 Septembrie 2011
Dupa sesiunea examenelor ACCA din iunie 2011, studentii BPP au inregistrat cele mai bune rezultate de pana acum pentru varianta romaneasca a F6 Taxation. Noua varianta de cursuri F6 Taxation introdusa de BPP Professional Education in Decembrie 2009 a fost bine primita de studenti, foarte bine asimilata, in final inregistrandu-se un adevarat succes in ceea ce priveste performanta in promovabilitate si excelenta rezultatelor.

„ Suntem mandri de rezultatele obtinute de studentii nostri, seriozitatea si dedicarea cu care au privit aceasta etapa a cursurilor le-a adus succes, recunoastere, increderea si motivarea necesara continuarii drumului pentru obtinerea acestei prestigioase calificari internationale ACCA. Acum, la inceputul unei noi sesiuni de cursuri ACCA, suntem bucurosi si pregatiti sa dam startul unei noi generatii de profesionisti in finante” a declarat Dorina Badea, Managind Director BPP Professional Education Romania.

Incepand din Septembrie, BPP Professional Education, da startul unei noi sesiuni de cursuri intensive ACCA. Cursurile incep cu data de 19 Septembrie si vor continua pana pe 30 Noiembrie 2011. Orarul complet al cursurilor ACCA se gaseste pe www.bpp.ro

Pachetul de curs include module extinse de introducere si recapitulare, accesul la cel mai modern sistem de studiu online – MyStudy, suport 24 din 24 a lectorilor pana in ziua examenelor, masurarea performantei prin teste, rapoarte de feedback si performanta.

Cursurile se desfasoara in noul sediu al BPP Professional Education aflat langa AFI Cotroceni, cel mai moderm echipat centru de training din Romania prevazut cu facilitari de top pentru studiu la clasa si individual, acces la internet si calculatoare precum si zona de relaxare.
Despre BPP Professional Education Romania: BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri si examene pe calculator pentru calificarea CIMA in Romania.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact