O noua aventura! Prima tabara de vara cu program educativ Fastrack

Categorie: Turism

Cluj Napoca 09 Iunie 2009
Adventure CAMPS & FasTracKids initiaza prima tabara de vara cu program educativ Fastrack - aventura si invatatura la pachet de anvergura!
Sunt asteptati la inscrieri copii cu varste intre 3 si 8 ani! Locatia aleasa este intr-o pitoreasca zona montana - Suncuius, judetul Bihor. Sejur unic - 18-24 iulie 2009!


Adventure CAMPS si FasTracKids initiaza prima tabara de vara cu program educativ Fastrack care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Atractivitatea si ineditul acestui concept consta in imbinarea programului de vacanta cu cel educational oferind in final un pachet de tabara deosebit de complex si captivant.

FasTrackSummerCamp - programul special conceput pentru vara 2009 se desfasoara timp de 5 zile consecutive, cate 3 ore pe zi. Tema aleasa pentru tabara de la Suncuius este "Savanti tineri - Oase batrane", o calatorie in lumea dinozaurilor, alaturi de Dr. Dino. Timp de cinci zile, copiii vor lucra, sub indrumarea instructorilor si animatorilor Adventure CAMPS, la amenajarea unui muzeu paleontologic:

- Ziua 1: Ce este si cu se ocupa un paleontolog

- Ziua 2: Perioada Triasica

- Ziua 3: Taramul soparlelor... mari

- Ziua 4: Perioada Cretacica

- Ziua 5: Cum au fost descoperiti dinozaurii

Adventure CAMPS a pregatit, de asemenea, o multime de activitati atractive si distractive pentru copii, specifice activitatilor de tabara cu care ei deja ne-au obisnuit

-Sporturi Montane (escalada, speologie, drumetie, mountain biking, tiroliana, via ferratta, canyoneering)

- Activitati artistice (desen si pictura pe hartie, pietre si lemn, dansuri, cantece si actorie)

- Foc de tabara

- Serata carnaval cu costume si facepainting!

Si pentru ca acest sejur este unic si locurile sunt limitate, sunteti asteptati de urgenta la inscrieri! Mai multe informatii se pot solicita telefonic la

0264-593254, prin email office@adventurecamps.ro sau le puteti afla vizitand www.adventurecamps.roEchipa Adventure CAMPS & FasTracKids va ureaza tuturor o binemeritata vacanta frumoasa in tabara sau acasa!
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Adventure CAMPS
Cluj Napoca
str. Primaverii nr.12/12
0264-593254
office@adventurecamps.ro
www.adventurecamps.ro