Ninsoarea l-a adus pe Mos Craciun la copiii de la Centrul de Plasament „Sf. Iosif” din Bucuresti

Categorie: Educatie

Bucuresti 17 Decembrie 2009
Mos Craciun a sosit mai devreme pentru copiii de la Centrul de Plasament „Sf. Iosif” din Bucuresti, reusind sa aduca alaturi de echipa ECDL ROMANIA zambet pe chipurile tuturor.

Miercuri, 16 decembrie, vizita Mosului nu i-a luat prin surprindere pe copiii de la centrul „Sf. Iosif”, acestia pregatindu-i un program special de colinde.

Mos Craciun a venit pentru „piticii” talentati de aici cu o raza de speranta si caldura pe langa cadourile mult asteptate.

Atat pentru ECDL ROMANIA, cat si pentru copiii si personalul centrului, evenimentul a fost emotionant si plin de surprize placute. Chiar daca simbolica, serbarea s-a dovedit a fi un moment deosebit de Sarbatori pentru toti.

ECDL ROMANIA

ECDL, acceptat in multe tari ca standard recunoscut pentru competentele de operare PC, ofera abilitatile actuale necesare pentru ca oamenii sa se implice activ in societatea informationala. Calificarea tuturor cetatenilor in vederea dobandirii abilitatilor de operare PC reprezinta un imperativ economic, social si politic.


Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Irinuca Vaduva
marketing@ecdl.org.ro
www.ecdl.org.ro