Lumen Microcercetari – Selectie de toamna

Categorie: Educatie

Iasi 07 Octombrie 2009
Iasi octombrie 2009 – Editura Lumen desfasoara in perioada 1 octombrie-1 noiembrie 2009 Selectia Internationala de Microcercetari in domeniile socio-umane.

Programul International Lumen Microcercetari, desfasurat de Editura Lumen in colaborare cu Centrul de Cercetari Socio-Umane si Asociatia Lumen, are ca misiune promovarea excelentei stiintifice in randul tinerilor cercetatori. Acest program este o componenta a Programului International de Promovare a Tinerilor Cercetatori fiind destinat publicarii unor microcercetari in volume, de preferinta colective, realizate de tineri doctoranzi sau absoleventi de invatamant superior implicati in diverse domenii ale cercetarii stiintice. Domeniile de publicare sunt asistenta sociala, filosofie, psihologie, stiinte politice, stiintele educatiei, istorie, marketing si comunicare, stiinte economice etc.

In cadrul acestui program sunt asteptati sa participe tineri cercetatori cu varsta de pana in 35 de ani care detin lucrari valoroase de cercetare in domeniile mai sus amintite. Articolele publicate in cadrul Programului International Lumen Microcercetari vor fi indexate in baze de date internationale (BDI), astfel Editura Lumen sustinand valoarea stiinifica a articolele publicare cat si promovarea autorilor nostri.

Articole propuse spre publicare trebuie sa contina un scurt rezumat in limba engleza si in romana (OBLIGATORIU in ambele limbi), cuvinte cheie, un aparat bibliografic de specialitate (care sa contina in proportie de 30% bibliografie in limba engleza sau romana cotata ISI si/sau BDI). Sunt asteptate articole integral in limba engleza cu aceasi mentiune la bibliografie. Utilizarea in bibliografie a unor lucrari de specialitate publicate la Editura Lumen sau in revistele editate de Editura Lumen (Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala si Revista de Cercetare si Interventie Sociala – cotata ISI Thomson) nu reprezinta o obligativitate insa dovedeste atasamentul autorului fata de editura la care doreste sa publice. Materialele vor fi insotite de CV-ul autorului si de o scrisoare de intentia prin care va motiva alegerea sa de a publica la Editura Lumen si de asemenea va prezenta succint motivele pentru care considera ca lucrarea sa se potriveste specificului acestui program. Materialele se vor trimite pe adresa de mail edituralumen@gmail.com cu mentiunea PENTRU LUMEN MICROCERCETARI.

Articolele vor fi supuse in prima etapa procesului de Blind Peer Review, proces asigurat de refentii Editurii Lumen, specialisti cu titlul de doctor sau doctorant in domeniul vizat. In urma procesului de Blind Peer Review fiecare autor va fi informat asupra rezultatelor, ulterior (in functie de rezultat) demarandu-se celelalte etape editoariale.

Pentru alte informatii va asteptam sa vizitati site-ul www.edituralumen.ro sau sa formulati intrebari pe adresa de email edituralumen@gmail.com.

Dr. Antonio SANDU – Director al Editurii Lumen
Simona Ponea - Manager PR

www.edituralumen.ro
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Simona Ponea
0767673693
Antonio Sandu
0740151455
Editura Lumen
www.edituralumen.ro
edituralumen@gmail.com
edituralumen@gmail.com
www.edituralumen.ro