Liberty Center premiaza un cuplu cu o excursie la Paris in campania “Liberty Center, mon amour!”

Categorie: Santate

17 Februarie 2010
Show Andreea Balan si Petrisor, duminica, 21 februarie, 19:00
Show extraordinar de samba cu Grupo Pixaim, sambata, 20 februarie, 19:00
Evenimente pentru copii, sambata si duminica de la 18:00


In weekend-ul 20-21 februarie, continua la Liberty Center evenimentele speciale dedicate tuturor vizitatorilor complexului, de aceasta data cu show-uri incendiare de muzica si dans sustinute de Andreea Balan si Petrisor, de formatia de samba Grupo Pixaim, precum si cu evenimente pentru copii.
Pana pe 23 februarie continua la Liberty Center campania “Liberty Center, mon amour!”, care invita pe toti vizitatorii complexului sa participe la o tombola speciala, care pune in joc marele premiu, o excursie la Paris pentru 2 persoane, oferita de Christian Tour, la care se adauga 5 premii de consolare, in valoare de cate 200 euro fiecare, ce vor da fiecarui finalist posibilitatea sa le transforme in cumparaturi impreuna cu partenerul sau partenera acestuia.
Tragerea la sorti a castigatorilor tombolei va avea loc pe 25 februarie, cei 6 finalisti fiiind invitati sa participe impreuna cu partenerul sau partenera la ceremonia de premiere din 28 februarie. Pot participa la tombola toti cei care fac cumparaturi minime de 50 lei intr-unul din magazinele Liberty Center.
Evenimentele dedicate vizitatorilor complexului continua in weekendul 20-21 februarie. Astfel, sambata, 20 februarie, Liberty Center aduce vizitatorilor atmosfera carnavalului de la Rio, prin show-ul extraordinar de samba sustinut de Grupo Pixaim, cu incepere de la ora 19:00.
Cei mici sunt asteptati sambata, de la 18:00, la un nou spectacol cu personaje de poveste, sub genericul “Fii Zurli cu personajele tale preferate”, de aceasta data cu indienii GiuguMugu si HacicaBumBum. Reprezentanti ai doua triburi, acestia ii invita pe copii sa le cunoasca ritualurile. Impartiti in 2 echipe, copiii vor primi nume specifice, ca Pana de Vultur, Ochi de soim, Coada de Vulpe sau Curcubeu. Fiecare trib isi va confectiona propriile bandane si isi va picta propriul steag. Copiii vor invata dansul ploii, dansul sorelui, dansul razboiului. La final, cele doua triburi vor avea o confruntare demonstrativa in fata pieilor albe, parintii, si vor incinge impreuna dansul prieteniei.
Duminica, 21 februarie, tot de la 18:00, e timpul pentru Testoasele Eroine sa incante copii intr-un nou spectacol din seria “Fii Zurli cu personajele tale preferate”.
Seara de duminica se va incheia cu un show de muzica si dans purtand amprenta inconfundabila a binecunoscutilor Andreea Balan si Petrisor, de la ora 19:00.
Iata si programul evenimentelor:
Sambata, 20 februarie:
18:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Indienii GiuguMugu si HacicaBumBum
19:00: Demonstratie de samba Grupo Pixaim
Duminica, 21 februarie:
18:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Testoasele Eroine
19:00: Show Andreea Balan & Petrisor

Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la popea.meda@gmail.com. Persoana de contact: Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center.

popea.meda@gmail.com
www.libertycenter.ro