Leadership Spring School: performanta prin educatie

Categorie: Educatie

Bucuresti 02 Aprilie 2009
In perioada 30 aprilie – 6 mai la Poiana Brasov are loc o scoala de leadership unica in Romania, organizata de LEADERS Romania sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Aflata la a 3-a editie, Leadership Spring School 2009 isi propune sa furnizeze teorii si exemple concrete care sa contribuie major prin educare si prin puterea exemplului, la transformarea tinerilor cu potential de astazi in liderii autentici ai societatii romanesti de maine. Participantii sunt studenti, absolventi si juniori din companii, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, din domenii cat mai diverse, de la economic si tehnic la social si arta, tineri cu o puternica inclinatie spre dezvoltare personala si profesionala.


Timp de 5 zile, acestia vor fi expusi unui continut divers, atat academic, cat si neconventional furnizat de lideri actuali din mediul de business si cel institutional, din societatea civila precum si din arta si sport. Desfasurata sub forma unei tabere, localizata departe de civilizatia urbana, Leadership School este un excelent cadru de interactiune si sinergie intre tinerii participanti si invitati.

Traininguri specializate in leadership, etica afacerilor, management, project management, stress management, time management si inteligenta emotionala, prezentari ale unor role-models in carne si oase, simulari de business, atat teoretice, cat si practice, sesiuni de team-building si activitati surpriza schimba conceptul de scoala clasic intr-unul nou, o experienta inedita care utilizeaza toate simturile si abilitatile tinerilor participanti pentru ca totul sa para posibil.

Alaturi de organizatori, cei care ii vor indruma pe intreaga perioada a scolii, sunt Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, Alexandru Badulescu - Country Manager, Western Union, Mihai Tudor - Country Manager, IBM, Sandra Pralong - CEO, Synergy Communications, Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun, David Neacsu - Fondator Hymalaya, Vintila Mihailescu - Director, Muzeul Taranului Roman, Monica Minoiu - Managing Director, INCHARGE, Marian Stas - Presedinte al Fundatiei CODECS pentru Leadership, Daniel Bichis - Trainer, Competent Consulting si Vasile Paun - Orator Inspirational, intellCompetitiv, dar si Georgeta Andrunache - Canotor, Ioana Macarie - Coregraf,. Fiecare dintre acestia isi va aduce pasiunea si experienta pentru a transforma fiecare activitate intr-un instrument puternic de cunostinte si de “rasturnat lumea”, asa cum marturisea unul dintre participantii la prima editie.

Programul Leadership School este o initiativa LEADERS aparuta ca o continuare a programului Leadership Autentic, program dedicat elevilor de liceu. Primele doua editii Leadership School s-au desfasurat in anul 2008 pe Valea Prahovei si Muntii Apuseni sub semnul performantei si ineditului, reunind in total 62 de tineri care au avut aproape lideri din business, medicina, aviatie, institutii publice, arta si multe alte domenii.

Elemente surpriza ale acestor doua prime editii au fost, atat activitati, care au stimulat creativ gandirea tinerilor precum simularea de incendiu, competitia din Parc Aventura, vandutul laptelui abia muls in piete, cat si mentorii, care, pe langa prezenta lor in cadrul scolilor, au oferit sfaturi de dezvoltare personala si profesionala in cadrul unor sesiuni de mentorship lunare.

Un element deosebit in cadrul Leadership School este sustinerea tinerilor cu potential de lider din zonele defavorizate cu ajutorul companiilor partenere.

Mai multe informatii despre Leadership Spring School si editiile anterioare Leadership School puteti afla accesand http://www.leadershipschool.eu.

LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se afla seria de evenimente Leadership Center, Leadership School, Leadership Autentic, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor, The Leadership Center si LEADERS Awards.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Elena Paslaru
0741137891
pr@leaders.ro
http://www.leadershipschool.eu