LEGRAND sustine Anuala de Arhitectura 2010

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti 02 Iulie 2010
Vineri, 2 iulie, Legrand anunta deschiderea Anualei de Arhitectura 2010 la Sala Dalles; incepand cu orele 18.00 are loc premierea proiectelor expuse in cadrul Anualei.

Premierele aduse in Romania, de Grupul Legrand, cu aceasta ocazie sunt completarile gamei Axolute cu noile tendinte in design – White, gama de aparataj ultra-slim Eteris, sistemul de control al casei Axolute Nighter & Whice si nu in ultimul rand sofisticatele finisaje Swarovski.

Pe o piata de arhitectura controversata si supusa tendintelor in design, Legrand se pozitioneaza ca un sustinator al proiectelor arhitecturale consistente si valoroase.
Prezenta Legrand in cadrul Anualei de Arhitectura 2010, prin gama de produse Axolute, de la Bticino, urmareste sa deschida o noua perspectiva in ceea ce priveste estetica si materialele folosite pentru componentele electrice dar si in termeni de personalizare tehnologica a proiectelor arhitecturale.

Gama Axolute, de la Bticino cuprinde 41 de finisaje in forme eliptice si rectangulare din materiale precum aluminiu, zinc, otel Alessi, plastic, lemn natur, piele, piatra, marmura sau sticla. Cu Axolute, interupatoarele si panourile de comanda nu mai sunt doar obiecte cu functionalitati simple sau piese decorative, ci devin o parte predomninanta a culturii existentiale, contribuind la imbunatarirea calitatii vietii si transformand conceptul de lux intr-o parte integranta a vietii de zi cu zi.

Despre Grupul Legrand

Bticino, marca a Grupului Legrand din 1989, este prima companie italieneasca producatoare de componente electrice de joasa tensiune care a imbinat designul modern cu elementele tehnologice. Prezent in mai bine de 60 de tari Bticino garanteaza experienta italieneasca in termeni de calitate, tehnologie si cultura a designului. Misiunea sa internationala : Inovatie, functionalitate, integrare si estetica.

Legrand este specialistul mondial in in produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale iar in Romania, este unul din jucatorii principali pe piata materialelor electrice de calitate.
Cataloagele de produse Legrand includ peste 130.000 de produse, impartite in 80 de grupe si familii. Legrand ofera solutii complete pentru automatizarea caselor si cladirilor, care includ in special distribuirea energiei electrice si informationale, control si conexiune, sisteme de securitate pentru oameni si proprietati, solutii pentru procese si cladiri industriale.

Stire din categoria: Arta/Cultura
Date de contact
Alexandra CORNEA
Communication Specialist
LEGRAND ROMANIA SRL
0744.641.930
alexandra.cornea@legrand.ro
www.legrandgroup.ro


alexandra.cornea@legrand.ro
www.legrandgroup.ro