Invata secretele campaniilor de comunicare

Categorie: Educatie

Bucuresti 12 Aprilie 2010
BiG Media Relatii Publice organizeaza in perioada 24-25 aprilie un curs acreditat in Management-ul Relatiilor Publice. Cursul este bazat pe aplicatii practice, in cadrul caruia participantii vor elabora campanii de comunicare si vor invata sa consolideze imaginea organizatiei in mediul in care activeaza. Cursul va urmari etapele intocmirii unui plan de comunicare si va prezenta cele mai eficiente metode de punere in aplicare ale acestuia.


Trainingul se adreseaza in special persoanelor sau companiilor interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea si evaluarea campaniilor PR, studentilor care se pregatesc sa lucreze in domeniul relatiilor publice sau managerilor care doresc sa cunoasca noi modalitati de promovare.

Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor(CNFPA). In urma examenului de absolvire sustinut in prezenta comisiei de formare CNFPA, toti participantii vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

In urma cursului, participantii vor sti:
- Cum sa construiasca strategii de comunicare
- Pe ce perioada se desfasoara campaniile de comunicare
- Sa realizeze baze de date cu clienti si jurnalisti
- Sa construiasca si sa transmita corect mesaje publice
- Sa mentina relatia cu presa
- Care sunt mediile cele mai potrivite pentru transmiterea unui mesaj
- Cum se intocmeste un media-planning
- Cum se realizeaza un buget de comunicare

Printre temele abordate in cadrul trainingului se vor numara:
- Etapele unui plan de comunicare.
- Analiza si stabilirea publicului tinta.
- Strategii de comunicare online: Instrumente New Media de promovare a mesajelor(bloguri, website-uri, retele de socializare, forumuri). Accesarea canalelor de comunicare online.
- Comunicarea cu mass-media.
- Stabilirea planului de resurse (umane, materiale, financiare).
- Criterii de evaluare a rezultatelor campaniei de promovare.

Cursurile vor fi sustinute de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice.( www.ferugean.ro)

Costul formarii de persoana este de 300 RON. Programul de formare se va desfasura la sediul firmei BiG Media Relatii Publice din Electromagnetica Business Park: Calea Rahovei, 266-268, sector 5, Corp 61, Etaj 4, Camera 26.

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Pentru detalii cu privire la inscriere, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0730.09.60.25/ 021.456.01.71
ruxandra.simion@bigpr.ro
www.bigpr.ro