Instrumente eficiente de credit si colectare a creantelor pe timp de criza

Categorie: Afaceri

Bucuresti 30 Martie 2010
Expo Media organizeaza “Credit & Collection and Fraud Prevention Conference and Expo” in data de 31 martie, in incinta hotelului J.W. Marriott Bucuresti.

Economia internationala continua lupta cu actuala recesiune. Somajul, executiile silite, si falimentele, sunt doar cateva coordonate care au avut impact asupra tuturor industriilor si nivelurilor de salarizare, fortand multi manageri sa aleaga intre a plati o factura sau alta. Drept urmare, multe companii din sectorul public si privat, se confrunta cu o crestere a ratei criminalitatii, a fraudei, si implicit, cererile pentru extensii de plata, precum si numarul de conturi ce solicita asistenta financiara au crescut. Expo Media sustine comunitatea de afaceri din Romania, organizand cea de-a doua editie a conferintei de nisa “Credit & Collection and Fraud Prevention Conference and Expo”, eveniment ce va avea loc in data de 31 martie 2011, in cadrul hotelului J.W. Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

Editia de anul acesta va reuni cei mai renumiti experti ai domeniului, ce vor dezbate si propune directii si instrumente practice de echilibrare a proceselor financiare corporate, cu focus pe nevoile de credit, colectare de creante si prevenire a fraudei, intr-un mediu economic instabil.

« Dupa 20 de ani de la revolutie, romanii invata ce inseamna recesiune si sunt in plin proces de schimbare a paradigmei de consum. Companiile (de oriunde si de orice fel ar fi acestea), sunt puse astazi in fata unor alegeri drastice cu privire la propria activitate: pozitionarea fata de client, importanta perceptiei clientului si cauzele acesteia, modalitatea de a-si atinge scopurile comerciale (in functie de fiecare departament si industria din care face parte), resursele si termenul pe care sunt dispusi sa le aloce relatiei cu clientii dumnealor. Prin fiecare alegere comerciala a fiecarui departament si membru al companiei vor defini intr-o oarecare masura societatea in care sunt activi. Companiile sunt colectii de indivizi. Unul dintre scopurile acestei conferinte este si acela de a afla in ce masura acesti oameni pot, doresc si vor umaniza pozitiile pe care le ocupa si companiile in cadrul carora isi desfasoara activitatea. Pana la urma, este vorba de a oferi ceea ce se cere cu minim de resurse pe termene cat mai scurte indiferent de efecte, sau de a modela cererea spre acea societate in care fiecare dintre noi ar dori sa traiasca, noi si copii nostri » declara moderatorul conferintei, Ruxandra Andrei, Director Adjunct FinZoom.ro.

Pentru inscrierea la conferinta de business va rugam sa trimiteti un email catre laura.popescu@expomedia.ro. Costul individual de participare la eveniment este de 150 Euro + TVA. Informatii suplimentare despre evenimentul de afaceri sunt disponibile pe www.conferinte.ro.

Conferinta “Credit & Collection and Fraud Prevention Conference and Expo” este posibila cu sprijinul partenerilor: PricewaterhouseCoopers Romania, Advantage Software Factory, Customer Service School, DNA Solutions, precum si al partenerului strategic ASEBUSS.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului, Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicatie si competenta. Pentru mai multe informatii despre compania Expo Media, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.
Stire din categoria: Afaceri/ Business
Date de contact
Alexandra Chiorean
PR Specialist
Tel: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: alexandra.chiorean@expomedia.ro / office@conferinte.ro
Website: http://www.conferinte.ro

office@conferinte.ro
www.conferinte.ro