Institutul Bancar Roman lanseaza o noua serie de programe profesionale la distanta

Categorie: Educatie

Bucuresti 07 Septembrie 2009
Institutul Bancar Roman va lansa o noua serie de programe profesionale la distanta, in luna octombrie 2009.
Un avantaj major al acestui sistem consta in posibilitatea oferita cursantilor de a studia si a acumula cunostinte sub îndrumarea unor experti (specialisti din sistemul financiar-bancar), fara a fi nevoiti sa-si intrerupa activitatea profesionala.
Cursantii au posibilitatea sa-si administreze individual timpul de studiu, in cadrul fiecarui program expertii acordand 1-2 consultatii la clasa, conform unui program prestabilit.


Programele oferite sunt:

A) Programe de formare (durata 3 luni: octombrie 2009 – ianuarie 2010):
- Comunicare si Negociere (CN)
- Retail Banking (RB)
- Activitatea Institutiilor de Credit (AIC)
- Introducere în Contabilitatea Bancara (ICB)
- Standarde Internationale de Raportare Financiara – Standarde Internationale de Contabilitate (SIRF - SIC)
- Creditul Imobiliar – Ipotecar (CII)

Conditie de acces: studii medii/studii superioare

B) Programe de specializare (durata 5 luni: octombrie 2009 – februarie 2010):
- Management si Marketing Bancar (MMB)
- Analiza Riscului in activitatea de Creditare (ARC)
- Piete Financiare. Finantarea comertului international (PFF)

Conditie de acces: studii superioare/studenti în ultimul an

Absolvirea intregului ciclu de programe de specializare: Management si Marketing Bancar, Analiza Riscului in Activitatea de Creditare si Piete Financiare. Finantarea Comertului International conduce la obtinerea DIPLOMEI BANCARE, ce atesta o complexa pregatire profesionala in domeniul financiar-bancar.

C) Programul international Certificatul Bancar European (EFCB – European Foundation Certificate in Banking) emis de EBTN – European Banking & Financial Services Training Association (durata 5 luni: octombrie 2009 – februarie 2010).

Conditie de acces: studii medii/studii superioare

Tarifele pentru programe sunt urmatoarele:

Comunicare si Negociere: 810 lei
Retail Banking: 810 lei
Introducere în Contabilitatea Bancara: 810 lei
Standarde Internaţionale de Raportare Financiara : 810 lei
Activitatea Institutiilor de Credit: 690 lei
Creditul Imobiliar-Ipotecar: 690 lei
Management si Marketing Bancar: 900 lei
Analiza Riscului in Activitatea de Creditare: 900 lei
Piete Financiare. Finantarea Comertului International: 900 lei
Certificatul Bancar European: 1.110 lei

Facilitati:

a) la tariful unui program se aplica suplimentar schema de reduceri de mai jos. Dupa caz, schema de mai jos este cumulativa:
- pentru persoanele fizice care se inscriu si platesc integral pana la data de 15 septembrie 2009 – reducere de 5% din taxa cursului
- participantii care decid sa urmeze ciclul celor trei programe de specializare si care se finalizeaza cu obtinerea Diplomei Bancare, beneficiaza de o reducere de 5%, pentru al doilea, respectiv 10% din taxa, pentru al treilea program;
- studentii (care prezinta adeverinta de la facultate) beneficiaza de o reducere de 10% din taxa cursului.
b) pentru programele Management si Marketing Bancar, Analiza Riscului in Activitatea de Creditare si Piete Financiare. Finantarea Comertului International, se poate plati in 3 rate egale. Pentru restul programelor se poate plati in 2 rate egale.
c) in tariful programelor sunt incluse manualele în format electronic - CD.

Inscrierile pentru programele de formare, programele de specializare si Certificatul Bancar European se efectueaza pana la data de 15 septembrie 2009.
Lansarea programelor de formare, programelor de specializare si a Certificatului Bancar European va avea loc in 15 octombrie 2009.

Inscrierea la unul dintre programele la Distanta mentionate este conditionata de achitarea primei rate. Plata se poate efectua in contul IBR deschis la Banca Romaneasca SMB: RO 07 BRMA 0700 0708 9470 0000 sau la casieria IBR (luni – vineri, orele: 9,00 – 17,00).

Programele de formare si specializare profesionala continua in sistem la distanta ofera avantajul desfasurarii acestora regional. IBR organizeaza in prezent programele in Bucuresti si in centrele zonale asociate (Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Brasov, Braila, Botosani, Cluj Napoca, Constanta, Covasna-Hargita, Craiova, Deva, Focsani, Galasi, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timişoara).
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Amanunte cu privire la derularea programelor si a procedurilor de inscriere pot fi obtinute consultand web-site-ul IBR la adresa: www.ibr-rbi.ro sau la adresa e-mail: id@ibr–rbi.ro, telefon: 021/327.50.87, 021/327.50.88, fax: 021/327.50.86.

laura.gheorghe@ibr-rbi.ro
www.ibr-rbi.ro