Incepe anul cu o diploma recunoscuta international si national

Categorie: Educatie

Iasi 05 Ianuarie 2010
Iasi ianuarie 2010: Din data de 5 ianuarie 2010 Centrul de Training si Consultanta Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru noi grupe la cursurile de perfectionare autorizate CNFPA: “Formator”, “Manager de proiect” si “Asistent in relatii publice si comunicare”. Persoanele interesate de a obtine o diploma recunoscuta national si international au acum oportunitatea de a o face la cele mai avantajoase preturi de pe piata.Centrul de Training si Consultanta Lumen din cadrul Asociatiei Lumen incepe noul an cu deschiderea unor noi sesiuni de inscrieri la trainingurile de perfectionare autorizate CNFPA, recunoscute national si international, pentru ocupatiile de “Formator”, “Manager de proiect” si “Asistent in relatii publice si comunicare”.

Participantii cursului de perfectionare in ocupatia de “Formator” cod COR 241 205 vor putea sa-si insuseasca competente precum:
1. Pregatirea formarii
2. Marketing-ul formarii
3. Organizarea programelor si a stragiilor de formare
4. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare
Cursul de „Manager de proiect” cod COR 241919 ofera cursantilor informatii de baza din acest domeniu precum:
1. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
2. Managementul riscurilor pentru Manager de Proiect
3. Managementul echipei de proiect
4. Domeniul managementul calitatii proiectului.

Cursul de „Asistent in Relatii Publice si Comunicare” (studii medii) ofera posibilitatea cursantilor de a dobandi cunostinte cu privire la:
1. Dezvoltare profesionala pentru asistentul in Relatii Publice si Comunicare
2. Planificarea activitatii proprii
3. Organizarea de evenimente in Relatii Publice
4. Mentinerea relatiilor cu mass-media

Costul unui curs este de 450 RON, incluzand orele de formare si manualul cursantului. Fiecare participant la trainingurile de perfectionare organizate de Centrul de Training si Consultanta Lumen, din cadrul Asociatiei Lumen are posibilitatea de a achizitiona suplimentar (daca doreste) pachetul extins al cursantului constand in caietul cursantului, ore de consultanta, manuale de specialitate precum si alte carti in domeniu publicate la Editura Lumen, a Centrului de Cercetari Socio-Umane Lumen. Cursantii vor primi in urma sustinerii examenului final o diploma recunoscuta in comun de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (CNFPA).

La cerere, Centrul de Training si Consultanta Lumen, organizeaza pentru grupe de minim 14 participanti cursuri in domenii precum: Manager in Resurse Umane, Asisten social (studii medii), Ingrijitor la domiciliu pentru persoane varstnice, Dezvoltare organizationala centrata pe success si apreciere, Brand Personal – Self Branding etc.

Asociatia Lumen ofera participantilor o gama larga de reduceri precum:

Pentru aplicarea la acest curs sunt necesare trimiterea unui CV si a unei Scrisori de Intentie pe adresa de mail prlumen@gmail.com, insotite ulterior de raspunsurile la un chestionar in baza caruia se va face selectia participantilor. Pentru dosarul final de participare sunt necesare urmatoarele documente : copie dupa diploma de studii superioare (licenta in orice domeniu) pentru cursurile de Formator si Manager de Proiect si diploma de bacalaureat pentru cursul de Asistent in Relatii Publice si Counicare, copie dupa cartea de identitate, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificarea « apt pentru participarea la cursul de ………. », copie dupa certificatul de nastere si copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul).

De la 1 ianuarie 2010 orice persoana care doreste sa realizeze activitati de formare, indiferent de domeniu, trebuie sa urmeze un curs de Formator autorizat CNFPA, dupa cum orice persoana care doreste sa fie Manager de Proiect in proiecte care implica fonduri publice nu poate activa fara un curs de Manager de Proiect autorizat CNFPA. Centrul de Traning si Consultanta Lumen , din cadrul Asociatiei Lumen, vine in sprijinul participantilor in procesul de insusire a competentelor aferente acestor domenii.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-urile www.asociatialumen.ro si www.edituralumen.ro sau sa ne contactati la adresa de mail prlumen@gmail.com.

Dr. Antonio Sandu – Presedinte Asociatia Lumen
Simona Ponea – Manager PR

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Simona Ponea
Antonio Sandu
prlumen@gmail.com
www.asociatialumen.ro
www.centruldetraining.ro
prlumen@gmail.com
www.asociatialumen.ro