Idei noi pentru Centrul Vechi

Categorie: Turism

Bucuresti 01 Iunie 2000
Food & Bar Magazine va invita miercuri 1 iunie la restaurantul Margo (str. Lipscani) la primul eveniment dedicat exclusiv managerilor Horeca din Centrul Istoric al Bucurestiului.

Centrul Istoric al Bucurestiului a devenit in ultimii ani o arie extrem de activa. Pe strazile din acest vechi cartier al Capitalei s-au deschis zeci de restaurante, baruri, cafenele, terase sau pub-uri care sunt "invadate" de mii de clienti in fiecare zi.

Pentru a prezenta managerilor Horeca din zona cele mai noi oferte ale, Food & Bar organizeaza expozitia "Idei noi pentru Centrul vechi". Prin intermediul acestui eveniment, importanti producatori si distribuitori de bauturi alcoolice si nealcoolice, produse alimentare, echipamente si ustensile profesionale isi vor prezenta produsele si serviciile intr-un format atractiv.

Programul zilei include prezentari si seminarii tematice prin intermediul carora cei interesati pot afla toate detaliile despre produsele vizate.

La eveniment sunt asteptati reprezentantii celor aproximativ 120 de locatii deschise in Centrul Istoric, dar si din alte zone ale Capitalei, precum si alte categorii de profesionisti din domeniul ospitalitatii.

se va desfasura miercuri, 1 iunie, la restaurantul Margo (Str. Lipscani), intre orele 11.00 – 17.30.

Intrarea este gratuita.

Va rugam sa va anuntati prezenta la :
Ioana Toma - telefon:0740.07.80.74 sau e-mail: ioana.toma@bmsolutions.ro
Stire din categoria: Turism
Date de contact
Paula Popa
paula.popa@bmsolutions.ro