INTALNIREA CU COPILUL TAU!

Categorie: Educatie

BUCURESTI 25 Noiembrie 2009
Bucuresti, miercuri, 25 noiembrie, intre orele 18:00 – 20:00
ROYAL EXPO in parteneriat cu Palatul National al Copiilor si Radio Itsy Bitsy va asteapta cu drag la lansarea seriei de Conferinte “Intalnirea cu copilul tau” cu o conferinta dedicata parintilor care au copii in clasa intai.CUM comunici sau CUM ai vrea sa comunici cu copilul tau


PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA! – un concept inedit , care isi propune sa completeze si sa depaseasca modelul clasic al intalnirilor care ii au ca protagonisti pe parinti. O altfel de “scoala”: atat prin faptul ca se adreseaza parintilor, cat si prin tematica si modul de abordare.

Sa fii parinte presupune sa tii pasul cu varstele si nevoile copilului tau, sa te adaptezi continuu. Legatura parinte-copil este una foarte speciala, care necesita mult mai mult timp si implicare din partea adultilor.

Conferintele “Intalnirea cu copilul tau” vor avea loc periodic, se vor adresa in mod direct parintilor, iar fiecare intalnire va avea un alt subiect in functie de categoriile de varsta ale copiilor: 0-2 ani, 3-6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.

Prima conferinta din data de 25 noiembrie de la Palatul National al Copiilor este dedicata parintilor care au copii in clasa intai. Pe durata celor 2 ore, acestia vor participa in mod interactiv la dezbaterile sustinute de un trainer cu o vasta experienta: Psiholog Mirela Horumba-specialist in psihologia familiei, a cuplului si copilului- si de invitatii acestuia.


OBIECTIVUL PRINCIPAL: autocunoastere si dezvoltarea potentialului propriu de parinte prin cunoasterea si invatarea de modele eficiente de educatie, prin metode experientiale.

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe coordonatele ROYAL EXPO:
• Nicoleta ALBERT - 0720-206.636 - royalexpo2@gmail.com; pr@royalexpo.ro;
• Elena TACHE - 0747.273.600 - royalexpo3@gmail.com;

royalexpo3@gmail.com
http://www.royalexpo.ro/