Hai la joacă!!! HappyPlanet, cel mai mare loc de joacă din Bucureşti!

Categorie: Educatie

Bucuresti 04 Decembrie 2009
Hai la joacă!!!
HappyPlanet, cel mai mare loc de joacă din Bucureşti!


Hai la joacă!!!
HappyPlanet, cel mai mare loc de joacă din Bucureşti!
www.happyplanet.ro
Pe data de 4 decembrie 2009 are loc deschiderea celui mai mare loc de joacă amenajat la interior din Bucureşti, HappyPlanet. Depăşind 600 de mp, locul de joacă este situat pe Şoseaua Vergului, nr. 59, parter şi va fi deschis zilnic de la 11.00 la 20.00, pentru toţi copii cu vârste cuprinse între 3 si 12 ani.

Copiii, locuitorii acestei planete fericite, vor găsi aici
- tobogane, labirinturi, trampoline,
- jocuri mecanice(fotbal, hochei, biliard, dirts) si sportive, atelier de creaţie,
- petreceri organizate, aniversări, serbări si reprezenţii artistice (scenă amenajată),
- karaoke live, discotecă, lumini, lasere, maşini de fum, baloane de săpun
- mascote, cadouri şi surprize.
Toate acestea, sub supravegherea unui personal calificat. În tot acest timp, părinţii sau însoţitorii se pot relaxa la caffe bar ul wi-fi – Caffe Planet- de unde pot supraveghea copiii implicaţi în diverse activităţi, fara a-i stânjeni. Întreaga locaţie dispune de monitorizare video, pentru siguranţa vizitatorilor noştrii.

Cu ocazia lansării, HappyPlanet va găzdui un eveniment caritabil pentru Susţinerea Copiilor cu Abilităţi Înalte.
Raluca Moianu (prezentator TV), Alexandra Ivan & Alec Sandor (feat. PinkLemon), Ana Limban (vioara), Giuliano Zamolo şi Sonia Grindeanu (campioni Wushu), Alexandru Grancea (orga), balerine de la Clubul de Dans al Casei de Cultură Nicolae Balcescu, coordonate de Doamna profesor coregraf Svetlana Zotina, tinerii talentaţi Andrei Serban, Ana Constantinescu, micuţa speranţă a baletului din Craiova, Ioana Lucia Ghivercea, precum şi alţi membri de excelenţă ai IRSCA Gifted Education vin să susţină cu talentul şi măiestria lor pe 4 decembrie la ora 18.00, Evenimentul Caritabil DAU MAI DEPARTE pentru înfiinţarea primului Centru pentru copii cu abilităţi înalte.

Evenimentul, organizat ca o mare serbare, la care sunt invitaţi toţi părinţii şi copiii de la toate grădiniţele din Bucureşti, va conţine numere artistice performate de copii talentaţi aparţinând Gradiniţei Pink Lemon, Centrului Gifted Education, dar şi altor grădiniţe din Bucureşti, o licitaţie şi o tombolă.


Vă aşteptăm cu mic cu mare, părinţi, bunici şi copii!
INTRAREA este LIBERĂ !!!
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
www.happyplanet.ro
comunicare@happyplanet.ro
www.happyplanet.ro