Gstarsoft lansează noul software CAD pentru Apple iPad

Categorie: IT si C

15 Septembrie 2011
GstarCAD, unul din furnizorii importanţi de software CAD 2D/3D, a lansat oficial în Septembrie produsul GstarCAD MC pentru iPad, ce include funcţii pentru vizualizarea, crearea, adnotarea şi editarea desenelor.

Utilizatorii vor putea beneficia de utilizarea noului software pe popularele tablete de la Apple pe şantiere de construcţii, în atelierele de execuţie şi în orice locuri în care utilizarea calculatoarelor desktop şi chiar a laptop-urilor este imposibilă sau incomodă.

GstarCAD MC permite utilizatorilor să creeze, editeze, marcheze şi distribuie desenele CAD direct de pe tabletele Apple iPad. Noul software lucrează cu fişiere OCF, care pot fi obţinute direct din fişierele DWG şi DXF prin folosirea GstarCAD pentru Windows ce rulează pe calculatoarele desktop sau laptop. Formatul OCF a fost optimizat pentru a afişa desenele CAD cu acurateţe şi rapiditate pe iPad-uri, precum şi pentru a asigura compatibilitatea fonturilor. Fişierele OCF pot fi transferate cu uşurinţă de pe PC-uri pe iPad prin intermediul programului iTunes de la Apple.

GstarCAD MC oferă multe funcţii utile pentru editarea desenelor, crearea unor desene noi şi salvarea lor cu diferite nume. În această ediţie sunt incluse funcţii de desenare pentru crearea şi editarea liniilor, a contururilor, dreptunghiurilor, cercurilor, arcelor şi a altor obiecte. Editarea poate fi realizată prin ştergere, copiere, mutare şi alte acţiuni. Funcţiile auxiliare asigură mecanismele de “undo” şi “redo”, crearea planşelor de desen (layout) şi multe altele. În general, aceste posibilităţi fac din GstarCAD MC cel mai convenabil software disponibil astăzi pentru utilizarea desenelor pe sisteme de calcul mobile.
Stire din categoria: IT&C
Date de contact
Arbeit MF
gstarcad@arbeit.ro
http://gstarcad.arbeit.ro
Fisiere atasate: gs_mc.jpg