Frumusetea merge la scoala

Categorie: Santate

Bucuresti 27 Octombrie 2009
Bucuresti - 27 Octombrie 2009 – Incepand cu data de 3 noiembrie incep inscrierile pentru Success Fashion School, prima scoala de modeling care ofera o programa profesionala de pregatire a cursantelor. Success Fashion School activeaza in cadrul Success Event, companie cu o experienta de peste 6 ani in organizarea de evenimente speciale.

Success Fashion School este prima scoala de modeling care asigura o pregatire profesionala conform standardelor internationale. Cu o durata de 3 luni de cursuri intense, cursantele vor fi pregatite de specialisti recunoscuti. Programa scolara cuprinde module de curs care acopera toate cerintele pe care trebuie sa le aiba un model profesionist de talie internationala.

„In momentul acesta exista acelasi portofoliu de modele pe piata. In aceasta meserie este nevoie de foarte multe cunostinte incepand de la nutritie pana la atitudine scenica. Desi pare facil pentru toata lumea, meseria de model este una care implica seriozitate si disciplina. Ca fost model international, mi-am dorit sa creez infrastructura unei adevarate scoli de modeling in care sa pregatesc urmatoarea generatie de modele. Initiativa acestei scoli a venit din nevoia acuta de figuri noi pe piata de profil. Este bine stiut ca in Romania un model nu participa doar prezentari de moda, in consecinta nu exista o delimitare clara intre model de podium, fotomodel sau hostess. Ca si organizator de evenimente, am intampinat de nenumarate ori dificultati cu modele pregatite pentru prezentari de podium pentru alte job-uri cum ar fi prezentator de produs sau hostess. Prin organizarea acestor cursuri, participantele vor fi pregatite pentru fiecare cerinta in parte” , a declarat Simona Stefania Florica, coordonatoarea proiectului.

Preselectia va avea loc in data de 14 noiembrie, urmand ca dupa aceasta etapa sa se formeze primul grup de studenti.


Despre Success Event: companie cu peste 6 ani de experienta in organizare de evenimente speciale, tematice si de masa. Fashion Police este un trademark Success Event, eveniment organizat anual pe malul Marii Negre. Seriozitarea si profesionalismul au generat numeroase colaborari cu televiziuni si personalitati din lumea artistica.

Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Andreea Neacsu

0746034171
andreea.neacsu@hemingway.ro
http://www.susccesfashion.ro