Extreme Marketing Award 2010 - Data limita a inscrierilor a fost amanata pentru 11 Iunie 2010

Categorie: Educatie

Bucuresti 04 Iunie 2010
In dorinta de a oferi cat mai multe sanse posibililor concurenti la Extreme Marketing Award 2010, avem placerea sa anuntam ca data limita pentru inscrierea in concurs a fost amanata pentru data de 11 iunie 2010.

Cea de-a doua editie a concursului pentru studenti Extreme Marketing Awards a inceput pe 17 mai 2010. Organizatorul concursului, agentia regionala de publicitate Extreme Events, ofera studentilor la marketing si comunicare posibilitatea de a-si dovedi competenta in domeniile pe care le studiaza, iar profesionistilor din companii posibilitatea de cunoaste noi talente.

Concursul este deschis pentru studenti la facultatile de marketing, comunicare si alte stiinte conexe din Romania. Juriul va fi alcatuit din reprezentanti ai unor importante companii locale si multinationale. Scopul declarat al concursului Extreme Marketing Awards este gasirea celor mai noi si creative solutii pentru construirea strategiilor de marketing, a campaniilor de comunicare de brand sau de companie. prin implicarea noii generatii, a celor care intra in viitorul apropiat pe piata muncii in domeniul marketingului si al comunicarii.

Concursul Extreme Marketing Award propune participantilor 3 categorii:
• Banking – Mecanisme promotionale pentru CardOnLine
• Securitate informatica – Solutii de promovare la locul de vanzare pentru solutia de securitate PURE
• Comunicare corporate – Campanie de rebranding in RealEstate

Detalii si inscrieri: http://award.xtrm.ro sau award@xtrm.ro
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Extreme Events
B.dul Unirii, Nr 55, Bl E4A, Sector 2, Bucuresti Romania
www.xtrm.ro