Elevii Clujeni au descoperit Leadership-ul Autentic

Categorie: Educatie

Bucuresti 17 Decembrie 2009
In orasul comoara al Transilvaniei, Cluj Napoca, 35 de tineri au avut sansa sa descopere experienta primului training de leadership si dezvoltare personala in zilele de sambata 12 Decembrie si duminica 13 Decembrie. Leadership Autentic, a poposit in acest weekend pentru prima data pe plaiurile Clujene, dezvoltat de catre Fundatia LEADERS Romania in parteneriat cu Groupama Asigurari.

Indeplinindu-si viziunea de a se extinde cat mai mult la nivel national, Leadership Autentic a incheiat seria training-urilor din anul 2009 in Colegiul National George Cosbuc unde doua grupe de elevi s-au intalnit cu trainerii LEADERS, cat si cu invitati speciali si au abordat cele 4 teme de baza ale programului: Lideri si Leadership; Comunicare si Vorbirea in Public; Valori, Viziune, Misiune si Obiective; Dezvoltare personala si Educatie Continua.

Atmosfera de sarbatoare ce invaluie Clujul in aceste zile s-a resimtit si in salile de training, iar copii si-au “impodobit” cunostintele cu noi informatii referitoare la ce este un lider, cat de important este ca in viata sa urmezi sau sa te faci urmat, sa ai un set de valori pozitive care sa-ti determine parcursul spre performanta. “O experienta noua, distractiva si pentru care merita sa te trezesti sambata la 9” spune cu zambetul pe buze Raluca Ghimpu, unul dintre participani, dupa ce in cadrul modulului de Comunicare si Vorbit in Public a reusit sa isi invinga teama de a vorbi in fata unei audiente.

O experienta necesara procesului de dezvoltare personala a tinerilor, Leadership Autentic a fost foarte apreciat si a beneficiat de deschiderea celor implicati:“Pentru mine, acest program a fost foarte important deoarece m-a ajutat in dezvoltarea mea personala si cred ca o sa raman cu ceva foarte important de aici.”a declarat Adriana Boboia, eleva a liceului “Edmond Nicolau”, Cluj Napoca.

Anul 2010 va aduce pentru Leadership Autentic un numar si mai mare de elevi implicati, alte 5 orase importante din tara cat si cele mai bune licee din Bucuresti si multi invitati surpriza. Editia ce tocmai s-a incheiat in Cluj Napoca a fost organizata in parteneriat cu Groupama Asigurari si a beneficiat de sprijinul partenerului principal Blue Air.

Puteti accesa galeria foto Leadership Autentic din Cluj Napoca la urmatorul link: http://picasaweb.google.com/leaders.romania/LeadershipAutenticClujNapocaColegiulNationalGeorgeCosbuc#


Leadership Autentic este un concept al Fundatiei LEADERS. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se afla seria de evenimente Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor si LEADERS Awards
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Adina Ghita
Project Manager, Leadership Autentic
adina@leaders.ro
adina@leaders.ro
www.leadershipautentic.ro