Editura Univers Enciclopedic te invita la Bookfest

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti 09 Iunie 2010
Inca de la lansarea Bookfest, Editura Univers Enciclopedic a venit in intampinarea cititorilor cu titluri interesante din domeniul psihologiei, filosofiei si antroposofiei. Iubitorii colectiilor Univers Enciclopedic sunt asteptati de astazi la Bookfest, Pavilionul 14, stand B 10, incepand cu ora 10.

In urmatoarele cinci zile de Bookfest, Editura Univers Enciclopedic lanseaza cateva titluri noi precum si o bogata oferta de discount-uri pentru dictionare si carti pentru copii.
Colectia Psihologie, aduce in atentia cititorilor doua volume interesante: Tratat practic de cunoastere a omului, de Gaston Berger. Cartea ofera o excelenta investigatie caracterologica, menita sa ofere intr-un limbaj accesibil si atractiv, metode practice de cunoastere si autocunoastere a omului. Cea de-a doua, Personalitatea neurotica a epocii noastre, de Karen Horney, este o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca. Cartea este un itinerar al vietii omului modern, macinat de conflicte, anxietati si suferinte.
Colectia Filosofie, lanseaza in cadrul Bookfest un memorabil tratat scris de Sf. Bonaventura, tratat care reprezintă un arbore al ştiinţelor şi o luare de poziţie în problema adevărului care
poate fi pusă în legătură cu disputele pariziene de la sfârşitul secolului al XlII-lea privind tipul
de adevăr angajat de diferitele ştiinţe particulare şi locul teologiei în domeniul cunoaşterii.
Colectia Initieri, aduce in atentia iubitorilor de antroposofie o noua carte semnata Rudolf Steiner, Despre enigmele sufletului. Cartea prezinta pentru prima data, aspecte semnificative ale configurarii intreite a fiintei omenesti: corpul fizic, organismul sufletesc si configuratia spirituala.
Editura Univers Enciclopedic ofera pe toata perioada targului un discount de 30% pentru toate titlurile prezente la Bookfest. De asemenea, cititorii au la dispozitie cateva oferte speciale: DEX-ul impreuna cu Micul Dictionar Enciclopedic la un pret de 120 lei, DEX-ul impreuna cu Dictionatul Ortografic, Ortoepic si Morfologic la un pret de 110 lei. Copiii sunt asteptati la stand cu o oferta promotionala, orice carte de povesti costa intre 2 si 5 lei.

Despre Editura Univers Enciclopedic
Editura Univers Enciclopedic a luat fiinta in anul 1994, promovand pana in prezent o politica editoriala diversificata, primita cu mare interes de publicul cititor, carti cu prezenta obligatorie in orice biblioteca, la un pret accesibil si cu o prezentare grafica de exceptie. Colectiile editate acopera domenii importante: Dictionare si enciclopedii, Filosofie, Psihologie, Initieri, Opere fundamentale, Religie si mitologie, Istorie contemporana, Literatura, Carti pentru copii.
De la aparitia sa, trustul Editura Univers Enciclopedic a incheiat contracte ferme de traduceri si publicare cu case editoriale de prestigiu din Europa: Gallimard, Fayard, P.U.F., Albin Michel, Routlege, Oxford University Press, Randon House. Printre colaboratorii externi se numara si traducatori care au contribuit la aparitia editiilor bilingve, dar si consultanti stiintifici care au oferit deplina legitimitate colectiilor editurii.

Stire din categoria: Arta/Cultura
Date de contact
Andreea Neacsu
andreea.neacsu@hemingway.ro
http://www.hemingway.ro