Curs Inspector Resurse Umane Online

Categorie: Educatie

Bacau 29 Ianuarie 2010
Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE ONLINE este adresat tuturor celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul Resurselor Umane si celor care in activitatea lor opereaza documente specifice si intretine relatii cu institutii subordonate - Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, precum si cu Inspectoratele Teritoriale de Munca.

NOUL Curs oferit de INTERACTIV RO CONSULT ofera clientilor posibilitatea de a economisi timp si resurse prin utilizarea serviciului CURS ONLINE. Acum te poti inscrie folosind optiunea CURS ONLINE disponibila pe www.interactivroroconsult.ro. Aici ai posibilitatea de a descarca tot materialul de curs, de a-l studia in ritmul ales si de a rezolva testele de evaluare propuse.

Odata promovat examenul final aferent instruirii teoretice ai posibilitatea de a te inscrie la mdulul de pregatire fata in fata. In acest moment un operator va lua legatura cu dumneavoastra in vederea stabilirii datelor de desfasurare a modulului de pregatire CNFPA.

Modulul de instruire fata in fata presupune o sesiune de formare cu caracter practic-aplicativ, fata in fata cu lectorul, centrata pe studii de caz, spete, teme de actualitate care sa vina in ajutorul aprofundarii materiei parcurse anterior. Examenul final se va sustine in prezenta unei comisii CNFPA.

Orice neclaritate se poate rezolva contactand lectorul folosind optiunea Amfireatru.

Tematica de instruire este structurata pe trei module.
Modul 1. Contractul de munca
Modul 2. Inspectia muncii
Modul 3. Recrutarea si selectia personalului

In procesul de pregatire utilizam metode inovatoare de pregatire si de abordare a cursurilor:
√ Module de instruire teoretica on-line
√ tutoriale on-line unde cursantii beneficiaza de consiliere si indrumare in realizarea aplicatiilor practice;

Diplome:
La absolvirea modulului de instruire online se va elibera diploma de absolvire.
La absolvirea modulului de pregatire fata in fata se obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pentru perfectionarea ca INSPECTOR RESURSE UMANE eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

Taxa de inscriere modul on line: 198 lei
Taxa de inscriere modul fata in fata: 300 lei

Fidelizare:
Persoane fizice
• Pentru al doilea curs comandat aveti o reducere de 10%
• Pentru al treilea curs comandat aveti o reducere de 15%

Persoane juridice
• Intre 3 si 5 persoane beneficiati de o reducere de 10%
• Intre 6 si 8 persoane beneficiati de o reducere de 15%
• Pentru mai mult de 9 persoane beneficiati de o reducere de 20%

Tombola cu premii:
Toti cursantii absolventi de cursuri online vor participa lunar la o tombola . Prin extragere la sorti se vor acorda in fiecare luna trei cursuri online gratuite. Fericitii castigatorii vor fi afisati pe site si vor fi contactati de Echipa online INTERACTIV.

Conditii de inscriere la modulul de instruire: completarea fisei de inscriere on line, copie CI/BI
Conditii de inscriere la modulul fata in fata finalizat cu cetrificat de absolvire eliberat de CNFPA : copie certificat de casatorie participanti (daca este cazul), copie diploma ultima forma de invatamant absolvita de participanti (minim diploma bacalaureat), CV-ul.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Dumitrita Potoceanu
Tel/fax: 0234 571 504
0733 075 463


office_interactiv@yahoo.com
www.interactivroconsult.ro