Cum faci fata crizei? Vino sa afli care sunt instrumentele pe care trebuie sa le detii!

Categorie: Educatie

Bucuresti 25 Martie 2009
CODECS anunta prelungirea perioadei de inscriere pana pe 31 martie pentru cursurile Management Performant, respectiv, Management Financiar, ce fac parte din programul Certificatul Profesional in Management, dezvoltat in parteneriat cu The Open University Business School din Marea Britanie. Cursurile se adreseaza atat managerilor, dar si non-managerilor.

Te-ai saturat sa tot auzi de criza si vrei sa treci mai usor peste aceasta perioada Una dintre solutii este sa detii instrumentele de lucru necesare unui bun manager! Programul Certificatul Profesional in Management, dezvoltat de CODECS in parteneriat cu The Open University Business School din Marea Britanie iti arata care sunt aceste instrumente si te invata cum sa le folosesti!

“Cursurile va ajuta sa intelegeti mai bine mediul in care lucrati si sa raspundeti mai eficient provocarilor, folosind diferite modele privind cultura si structura organizationala, precum si relatiile cu clientii, furnizorii etc,” precizeaza Rodica Radulescu, Director Business School CODECS.

In cadrul cursului Management Performant participantii vor afla in ce consta rolul de manager, cum pot creste eficacitatea in activitate si cum trebuie inteles contextul organizational in care lucreaza. Astfel, vor castiga competenta, cunostinte si incredere prin: familiarizarea cu o serie de teorii, concepte si tehnici aplicabile in diferite contexte de management, analizarea unei cazuistici bogate, dar si recunoasterea propriilor calitati si depasirea propriilor defecte in activitatea manageriala.

De asemenea, cursul Management Financiar este util managerilor aflati la orice nivel ierarhic, cat si non-managerilor care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniul financiar si doresc sa-si formeze competente legate de utilizarea informatiei financiare in procesul decizional.
„Se adreseaza specialistilor din domeniul tehnic, stiintific, medicina etc., care doresc sa-si largeasca baza de cunostinte si sa-si sporeasca sansele de promovare in cariera. Asemeni cursului Management Performant, inscrierea pentru Management Financiar nu este conditionata de niciun fel de cerinte specifice,” declara Rodica Radulescu.
Potrivit directorului CODECS, participantii vor dobandi cunostinte si aptitudini in domeniul managementului financiar, se vor familiariza cu vocabularul specific, vor avea competenta si siguranta necesare in folosirea indicatorilor financiari si in stabilirea si utilizarea bugetelor.

Participantii la cele doua cursuri vor avea acces la www.codecs.ro/certificat, website al programului de Certificat, unde vor gasi diferite resurse de studiu si informatii suplimentare despre cursuri. Prin intermediul acestui website ei vor putea comunica si colabora cu tutorul si colegii.
Pachetul de curs contine si doua CD-uri Ghidul cursului si activitati de autoevaluare care ii vor ajuta pe participanti sa testeze cat de bine si-au insusit conceptele esentiale.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.codecs.ro sau sa contactati reprezentantii CODECS.


Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Coordonate contact:
Tel: 021.252.56.12
E-mail: business_school@codecs.ro
business_school@codecs.ro
http://www.codecs.ro