Castiga o tabara de vara pentru copilul tau

Categorie: Turism

Cluj Napoca 30 Iulie 2009
Vacanta de vara e in plin sezon si de aceea, Adventure CAMPS si Trilulilu organizeaza in perioada 29 iulie - 16 august 2009, un concurs cu premii pentru copiii cu varste intre 3 si 17 ani. Cele mai traznite poze vor fi premiate cu 3 locuri in tabara la Suncuius in perioada 22 - 28 august 2009.

Pentru ca e vacanta si e vara si mai e si canicula, cea mai indicata "terapie de sezon" e o tabara la munte.

Adventure CAMPS si Trilulilu lanseaza campania de concursuri cu premii atractive in tabere la munte - locatia Suncuius, judetul Bihor. Premiile constau in 3 locuri in aceasta tabara in perioada 22 - 28 august.

Startul concursului s-a dat pe 29 iulie si se incheie pe 16 august. Castigatorii vor fi desemnati in 17 august 2009, asa ca .... fiti pe faza!

Ce e de facut pentru a castiga un loc in tabara Intra pe http://www.trilulilu.ro/concurs/adventure-camps citeste regulamentul de concurs si trimite imediat una din cele mai traznite poze ale copilului tau.

Adventure CAMPS si Trilulilu invita parintii sa profite de sansa copilului lor de a petrece o tabara de neuitat in compania profesionistilor in organizarea taberelor pentru copii si adolescenti. Experienta si activitatea Adventure CAMPS este prezentata pe www.adventurecamps.ro

Concursul se desfasoara exclusiv online, singura locatie unde gasiti regulamentul si formularul de inscriere este http://www.trilulilu.ro/concurs/adventure-camps/detalii

16 august este ultima zi in care participantii pot trimite poze !

O poza, un click si un premiu! Alatura-te celorlalti participanti si profita de sansa ta!

Stire din categoria: Turism
Date de contact
Adventure CAMPS
Cluj Napoca
str. Primaverii 12/12
office@adventurecamps.ro
www.adventurecamps.ro