Castiga o bursa CODECS de 1.500 de euro!

Categorie: Educatie

Bucuresti 05 Septembrie 2011
Esti pregatit sa devii un manager de succes Ai obtinut performante care te recomanda pentru o cariera în management Atunci spune-i sefului tau direct, colegului de birou sau partenerului de business sa ne scrie o scurta recomandare despre performantele tale si noi te premiem cu o bursa de 1.500 de euro la Certificatul Profesional în Management, cursul Oameni si Organizatii, oferit de CODECS si Open University Business School.

Regulamentul concursului:
Îndeamna-ti seful direct, colegul de birou sau partenerul de business sa intre pe LinkedIn, CODECS Network si sa ne lase un comentariu de maxim 200 de cuvinte pe aceasta pagina pana la data de 26 septembrie 2011. Din comentariu trebuie sa reiasa ce anume te recomanda pentru obtinerea bursei de 1.500 de euro si care este relatia de munca dintre tine si persoana care te recomanda*. Un juriu format din dr. Rodica Maria Radulescu – director CODECS Business School, Emilia Cernaianu, director curs Oameni si Organizatii si Alina Mosor, Marketing Manager CODECS, va evalua toate recomandarile înscrise în concurs. La data de 28 septembrie vom anunta castigatorul bursei de 1.500 de euro în cadrul unui eveniment organizat la sediul CODECS.
* Persoana care face recomandarea nu poate fi aceeasi cu cea care este recomandata. CODECS îsi asuma dreptul de a verifica atat informatia prezentata în recomandare, cat si identitatea persoanelor implicate în concurs. Fiecare participant în concurs are dreptul la o singura recomandare. Recomandarile trimise prin alte mijloace decat prin postare pe pagina LinkedIn a acestui concurs nu vor fi luate în considerare.

Concursul se adreseaza exclusiv membrilor LinkedIn ai grupului CODECS Network. La concurs pot participa si persoanele care se inscriu in grupul CODECS Network in perioada de desfasurare a concursului. Mai multe detalii se regasesc pe pagina concursului, in cadrul grupului CODECS Network pe www.linkedin.com. Pentru mai multe informatii despre programele CODECS, puteti accesa website-ul oficial al companiei, www.codecs.ro.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
CODECS
Str. Agricultori nr.37-39
Sector 2, Bucuresti
T: 0212525182
sales@codecs.ro
www.codecs.ro