Caddy Maxi Life - Mare, mai mare, Maxi

Categorie: Monden

Focsani 29 Iulie 2010
Invitati si mai multi prieteni.
Prin conceptul sau de spatiu interior si portbagajul foarte generos, Caddy Maxi Life ofera spatiu suficient pentru sapte persoane si bagajele lor. Chiar si in ultimul rand de locuri, pasagerii nu vor duce lipsa de spatiu - Caddy Maxi Life nu reprezinta numai o calatorie placuta, ci si un sistem spatios gandit pana in cele mai mici detalii.


Volkswagen Caddy Maxi Life va va convinge.
Caddy Maxi, noua dimensiune: Caddy Maxi Life cu 47 centimetri in plus. Cu Caddy Maxi Life, Volkswagen Autovehicule Comerciale intra deja in segmentul clasic al autovehiculelor monovolum. Varianta Caddy Maxi Life constituie puntea de legatura, in cadrul segmentului de autovehicule monovolum de mari dimensiuni, intre Caddy Life si Multivan sau Caravelle. In acest fel, Maxi Life imbina calitatile unui autovehicul de transport de mici dimensiuni si versatilitatea unui monovolum. Fata de Caddy Life normal, varianta Maxi a fost lungita de la 4,41 m la 4,88 m.

Unul dintre cei mai mari printre cei mici.
Caddy Maxi Life mai lung cu 47 cm este unul dintre cele mai mari modele din segmentul autovehiculelor monovolum. Designul a fost preluat in proportie de 100% de la varianta scurta de Caddy Life. Diferenta fundamentala consta in lungirea caroseriei. In acest fel se bucura chiar si sapte persoane de confort in timpul calatoriei.

Ajungeti confortabil la destinatie.
In acest caz nu numai soferul ci si cei maxim 6 pasageri se bucura de confortul sporit. Confortul incepe chiar cu urcarea prin usa culisanta: Motivul sunt cei 700 mm lungime de deschidere si inaltimea de 1.108 mm a usi culisante.
In Caddy Maxi Life distanta dintre primul si al doilea rand de scaune a fost marita cu 50 mm. Chiar si la ocuparea tuturor locurilor mai ramane un volum de portbagaj de 530 litri. Primul rand de scaune poate fi rabatat cu usurinta, iar al doilea rand demontat complet fara mari batai de cap. Astfel se obtine in scurt timp un volum de incarcare de 1.350 litri.

Performantele vorbesc de la sine.
Caddy Maxi Life va ofera motorul de 2,0-l-TDI cu 103 kW/140 CP + filtru de particule Diesel, un motor caracterizat prin forta si consum redus. Mai puteti opta pentru unul din cele doua motoare deja binecunoscute: 1,9-l-TDI-Motor cu 77 kW/105 CP sau 1,6-l-Otto cu 75 kW/102 CP.

Motorizari pentru Caddy Maxi Life.
• 1,6-l-Otto - benzina, cu 75 kW/102 CP
• 1,9-l-TDI®-cu 77 kW/105 CP
• 1,9-l-TDI®-cu 77 kW/105 CP + filtru de particule Diesel DPF + cutie automata DSG
• 2,0-l-TDI®-cu 103 kW/140 CP + filtru de particule Diesel DPF

Motoarele Diesel folosesc tehnologia inovativa cu sistem de pompa injectoare (Pumpe-Düse). Prin injectia directa, carburantul este folosit in mod optim, iar consumul si emisiile de noxe sunt diminuate.

Performanta cu un consum redus - aceasa combinatie este de asemenea valabila pentru motoarele pe benzina. Toate acestea pentru o combinatie dintre placerea de a conduce si consumul redus

Un insotitor de drum pe care ne putem baza.
Datorita sasiului solid, Caddy Maxi Life da dovada de o tinuta de drum foarte bine echilibrata. Iar cele 4 frane pe disc de care dispune tin orice situatie critica sub control.
Prin sistemele ABS, ASR, si MSR beneficiati de dotarea standard de siguranta, iar astfel Dvs. si pasagerii veti ajunge cu bine la destinatie. Ca optional puteti alege si sistemul ESP cu asistent de franare in combinatie cu sistemul de blocare electronica a diferentialului (EDS). Totul pentru o siguranta maxim




Sursa: Scorpion / Dan Stefan







Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- 'One Stop Shop' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi

danyrolux@yahoo.com
http://danyrolux.blogspot.com
Fisiere atasate: cmaxi1.jpg cmaxi3.jpg