BPP Professional Education lanseaza programul de training online Mystudy

Categorie: Educatie

Bucuresti 11 Februarie 2010
BPP vine in intampinarea studentilor pornind de la deviza “Revizuieste, Recapituleaza, Retesteaza”, prin noul program lansat, program care imbunatateste experienta in sala de clasa pentru calificarile ACCA si CIMA.

„Noul produs online de training pentru examinarile profesionale introdus de BPP, se numeste mystudy, fiind un adevarat deschizator de drumuri pentru studentii ACCA si CIMA de pe tot mapamondul. Acestia au acum posibilitatea de a studia si recapitula pentru examinarile profesionale oriunde si oricand au acces la internet, si, pentru prima oara, pot sa parcurga programa printr-un serviciu de acest fel. Mystudy este cu mult inaintea oricarui alt produs de studiu autodidactic de pe piata, iar BPP Romania are placerea de a lua initativa pentru a-l face disponibil tuturor studentilor de aici si din toata lumea.” , spune Ronnie Smith, Business Developer al BPP Romania.
Prin construirea cursurilor online mystudy ajuta studentii sa isi insuseasca rapid si cuprinzator deprinderile de care au nevoie. Astfel timpul de studiu este folosit eficient prin concentrarea pe temele importante in mediul de clasa, prin vizionarea ilustrarii de catre lector a felului in care se realizeaza calcule complexe, care pot fi revizuite, recapitulate si retestate ori de cate ori este nevoie.
Acest program doreste sa ajute studentii sa invete si sa promoveze cu succes examenele pentru calificarile profesionale fara a se limita table albe, sali de clasa si carti. Din acest motiv mystudy este dezvoltat pentru a face procesul de invatare si experienta de studiu mai dinamica si eficienta.
Mystudy ofera numeroase avantaje celor care doresc sa se pregateasca pentru obtinerea unei certificari internationale. In primul rand permite o mai buna gestionare a timpului de studiu, eliminand totodata si dificultatea intampinata de studentii ce nu au timpul necesar sa urmeze cursurile traditionale. Temele pot fi foarte usor recapitulate prin logarea online.
Continutul si felul in care este dezvoltat sistemul online de catre expertii BPP asigura o maxima acoperire a programelor de studiu afenrente calificarilor ACCA si CIMA.
Cei 3-R, Recapituleaza, Revizuieste si Retesteaza, stau la baza sistemului mystudy continand inregistrarile video si audio ale fiecarui subiect ale fiecarui subiect din notitele de curs dezvoltate de BPP, astfel incat studentul sa poata fi Revizuite si Recapitula si Retesta materia ori de cate ori are nevoie. Seturile de intrebari recapitulative sunt de asemenea disponibile on-line, astfel incat studentul sa se poata reevalua iar si iar intr-o interfata simpla si usor de utilizat.
Despre BPP Professional Education Romania: BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume.

Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Andreea Neacsu
0746034171
andreea.neacsu@gmail.com
http://www.hemingway.ro