Avanseaza in mediul tau profesional- Curs de Management acreditat CNFPA

Categorie: Educatie

Bucuresti 14 Iunie 2010
Managementul modern solicita o serie de abilitati si orientari, de la comunicare pana la negociere si vanzari. Intrucat managementul implică in mod necesar relationarea cu clientii si partenerii de afaceri, BiG Media Relatii Publice organizeaza un curs de Management bazat pe notiuni de comunicare interpersonala si leadership.

BiG Media Relatii Publice propune doua cursuri, modul mediu si modul avansat, pentru cei care isi doresc o functie de manager sau pentru cei care vor sa se dezvolte profesional in activitatea de management.

Primul curs se va desfasura in perioada 26-27 iunie 2010 si va cuprinde notiuni de leadership, planificare strategica, networking si comunicare persusiva. Cursul de management, nivel avansat desfasurat in perioada 3-4 iulie, se adreseaza celor care au deja o experienta teoretica sau practica in domeniu si pot aborda la un nivel mai ridicat teme precum managementul vanzarilor sau managementul resurselor umane.

Cursurile sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. In urma examenului de evaluare, cursantii vor primi un certificat de competente emis de CNFPA si un certificat de absolvire din partea firmei BiG Media Relatii Publice.

Trainingurile vor fi sustinute de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice. www.ferugean.ro

Costul formarii pe persoana pentru fiecare modul este de 300 lei. Daca doriti sa va inscrieti la ambele cursuri, veti beneficia de o reducere de 10% pentru fiecare modul.

Training-ul se va desfasura la sediul firmei BiG Media Relatii Publice din Str Principatele Unite, Nr 61, etaj 4, Sector 3, Bucuresti.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon: 0730.096.025/ 021.456.01.71 sau prin email: ruxandra.simion@bigpr.ro
Stire din categoria: Educatie
Date de contact
Ruxandra Simion
ruxandra.simion@bigpr.ro
www.bigpr.ro