Atelier de pictura la Barsana Maramures

Categorie: Turism

Baia Mare 07 Mai 2009
Daca te pasioneaza pictura, dar nu stii de unde sa incepi
poti sa te inscrii la tabara de pictura din iulie de la Barsana din jud. Maramures


Peisajul rural de un farmec si o simplitate aparte ne-a indemnat sa reluam initiativa organizarii taberei de pictura la Barsana, in judetul Maramures.Va invitam sa deprindeti tainele picturii, invaluiti de atmosfera primitoare a localnicilor, de peisajul pitoresc, de mirajul diminetilor insorite sau al linistitelor seri, alaturi de Tudor Francu, artist plastic si Arbex Art Décor – initiatorul proiectului.
Tabara de pictura se adreseaza celor care doresc sa deprinda sau sa aprofundeze arta de a picta ca hobby, indiferent de nivelul cunostintelor in domeniu sau varsta (18-100 ani). Pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare,spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, cu exemple practice...
Tematica propusa pentru studiu este peisajul, insa daca cineva este interesat de portret sau natura statica , va fi indrumat in functie de alegerea personala. Grupul de lucru este format din max. 12 persoane pentru o buna desfasurare a activitatilor.
Primele 5 persoane inscrise vor primi cate un suport profesional pentru pictura ( panza gata preparata intinsa pe sasiu), din partea Arbex Art Décor. Persoanele inscrise pana in 10 mai vor beneficia de o reducere.
Inscrierile se fac pe www.arta-inramarii.ro, unde veti gasi deasemenea toate detaliile.
www.Arta-inramarii.ro isi propune sa fie un partener de incredere al artistilor pictori si fotografi, prin serviciile si facilitatile oferite. Salonul de arta este o astfel de facilitate care permite expunerea gratuita a lucrarilor de arta si confera expozantilor dreptul de a participa la expozitii de grup sau personale. Prin evenimentele de fotografie si pictura pe care le creeaza, www.arta-inramarii.ro doreste sa stimuleze interesul pentru artele vizuale, sa promoveze lucrarile artistilor contemporani romani.

Stire din categoria: Turism
Date de contact
inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere pe care il puteti downloada de pe site.
arbexartdecor@yahoo.com
www.arta-inramarii.ro