Alice Năstase şi Cartea Dragostei Avon, la Bookfest

Categorie: Educatie

01 Ianuarie 2000
Despre dragoste s-a scris în multe feluri şi sub forme diverse, din toate timpurile: poezie, pictură, poveste, teatru, cântec. Alice Năstase dedică dragostei… o carte! “Cartea dragostei Avon” vorbeşte despre speranţă şi despre îndrăzneală, despre oameni care cer mult de la viaţă şi care ştiu să trăiască frumos. Obstacole depăşite şi victorii emoţionante, vise şi puterea de crede şi de a lupta pentru ele – toate acestea se ascund între coperţile cărţii.

În perioada 9-13 iunie, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest de la Romexpo, iubirea se împleteşte cu feminitatea si frumuseţea, cu bucuria de a bea ceai şi de a citi. Alice Năstase vă aşteaptă la „Ceainăria dragostei Avon” pentru a vă dezvălui cum experienţe de business pot deveni poveşti de viaţă şi de iubire. Fiecare dintre noi suntem un exemplu şi un izvor de iubire. De unde ne-o alimentăm Din lucruri mărunte, din gesturi simple şi cuvinte sincere. Din oameni şi copaci şi cer şi culori. Din zâmbete, reuşite, aventuri. Din noi!
La „Ceainăria dragostei Avon”, jurnalista şi scriitoarea Alice Năstase, are plăcerea de a sta în zilele de weekend la poveşti cu toţi pasionaţii de carte şi căutătorii de dragoste. Delectaţi-vă cu o carte despre iubire, într-o atmosferă boemă. Prin felul în care este scrisă şi concepută, “Cartea dragostei Avon” este o inovaţie - deşi este povestea unei companii, beneficiază de scrierea romantică, inconfundabilă a lui Alice Năstase. Combinaţia nu este întâmplătoare, povestea companiei Avon România este o poveste frumoasă despre istorii de viaţă, care devin istoria companiei, şi care avea nevoie de o scriere pe măsură.
În cei 13 ani de când a fost înfiinţată în România, Avon s-a dovedit a fi mai mult decât o companie, este o poveste de dragoste durabilă. Şi, pentru că marile iubiri schimbă definitiv destinul celor care le trăiesc, oamenii Avon au facut paşi însemnaţi spre propria lor fericire, lăsându-se în voia sorţii şi a organizaţiei, a valorilor profunde pe care le împărtăşesc cu toţii.
Stire din categoria: Educatie
Date de contact