Al noualea an de Sapte Seri pe litoral

Categorie: Santate

Bucuresti 01 Iulie 2010
Pentru al noualea an consecutiv, cel mai cunoscut ghid de divertisment si de petrecere a timpului liber lanseaza si pentru 2010 editia de litoral. Publicatia foloseste formatul flip-over al revistei de Bucuresti pentru a oferi in plus o editie de vara ce va aparea pana in luna septembrie, in aceeasi revista.

Aflat in 350 dintre cele mai interesante locatii de pe litoral, si in peste 800 de locatii din Bucuresti, Sapte Seri isi informeaza cititorii care sunt cele mai "hot" trenduri in ceea ce priveste distractia, atat in Capitala, cat si pe litoral. In partea de Bucuresti, publicul va regasi informatiile din editoriale, programe ale cinematografelor si institutiilor culturale, precum si informatii despre cele mai mari petreceri si concerte sustinute in Bucuresti, iar in partea de litoral cititorii vor afla tot ce misca pe litoralul romanesc, de la hoteluri, restaurante, terase la concerte, petreceri si alte evenimente care umplu plajele, cluburile si teatrele de vara de pe malul marii.
„Odata cu venirea sezonului estival, am continuat traditia din ficare vara, aceea de a edita editia de litoral laolalta cu cea de Bucuresti, stiut fiind faptul ca bucurestenii „fug” la mare ori de cate ori au ocazia. Anul acesta am ales 350 de locatii din toate statiunile litoralului pentru a fi alaturi de turisti si pentru a le oferi ultimele noutati in materie de distractie si de petreceri.” a declarat Andras Kovacs, Director General Sapte Seri.
Editia de vara Sapte Seri este distribuita in Bucuresti si in toate statiunile de pe litoral, intr-un tiraj de 60.000 de exemplare. Fiecare statiune de pe tarmul Marii Negre se regaseste in revista cu informatii referitoare la hoteluri, restaurante, cluburi, terase si evenimente. In functie de numarul evenimentelor ce se vor desfasura in perioada estivala, publicatia va cuprinde intre 112 si 144 de pagini.

De 9 ani, Sapte Seri adopta pe perioada verii formatul flip-over de litoral, 2 in 1.
Despre Sapte Seri
Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala din Romania. Aparut in anul 1998, Sapte Seri este prezent in cele mai importante 14 orase ale Romaniei si detine, inca de la aparitia pe piata, pozitia de lider.
www.sapteseri.ro ofera utilizatorilor acces rapid la informatie, pentru toate cele 14 orase in care este distribuita editia tiparita. Structura dinamica a site-ului raspunde nevoii de informare, rapiditate si comunicare a unei societati in dezvoltare. Parteneriatul cu Vodafone si Cosmote ofera acces nelimitat la informatiile gasite in Sapte Seri, prin varianta programului pentru telefonie mobila. Sapte Seri este o publicatie auditata BRAT si care are date conform SNA, tiparita in 260.000 de exemplare pe teritoriul Romaniei si cu peste 3.000 de locuri de distributie.
Stire din categoria: Monden/Lifestyle
Date de contact
Andreea Neacsu
andreea.neacsu@hemingway.ro
http://www.hemingway.ro