Agricultura din Romania. Despre perspective si strategie la Romanian Agribusiness Conference

Categorie: Afaceri

Bucuresti 29 Septembrie 2011
Joi, 29 septembrie 2011, Hotel Intercontinental, Medien Conferences organizează Romanian Agribusiness Conference. Evenimentul are drept obiectiv analiza situatiei actuale a agriculturii romanesti, precum si a perspectivelor de dezvoltare a sectorului agricol pe termen mediu si lung.

Conferinta constituie un prilej de dezbatere a agriculturii la nivel national, iar in acest sens, se bucura de prezenta unor specialişti din : Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Comisia Europeana; asociatii si agentii; producatori de cereale, erbicide, pesticide si produse agro-chimice; companii FMCG si distribuitori; furnizori de solutii, echipamente si servicii specifice industriei; investitori; banci; companii de consultantă; IT si case de avocatura.

Evenimentul va fi structurat in jurul urmatoarelor teme: Politica Agricola Comuna 2014-2020, strategia de dezvoltare a agriculturii romanesti pe termen mediu si lung, perspectivele cresterii productiei cerealiere a Romaniei, oportunitatile de dezvoltare a comertului cu cereale, cum poate profita Romania de o eventuala criza alimentara la nivel mondial, perspectivele dezvoltarii sectorului de productie agricola bio, evolutia preturilor alimentelor in urmatorul an, oportunitatile de finantare a agriculturii, sursele de finantare si cofinantare in sectorul agricol, masurile pentru sprijinirea agricultorilor in contextul politicilor europene, situatia accesarii fondurilor europene, aspectele fiscale si legislative specifice agriculturii.

Romanian Agribusiness Conference este adresat: asociatiilor si agentiilor din industria agricola, producatorilor de cereale, erbicide, pesticide si produse agro-chimice, companiilor FMCG si distribuitorilor, furnizorilor de solutii, echipamente si servicii specifice industriei, expertilor, investitorilor, bancilor, companiilor de leasing, companiilor de asigurari, fondurilor de investitii, companiilor de consultanta, companiilor din domeniul IT , caselor de avocatura.

Evenimentul se bucura de sustinerea: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business- Edu, 9 a.m., AIDA, Business Live, Magazin Agricol, Lumea Satului, Agroazi.ro, Ziarul de Business.



Romanian Agribusiness Conference are loc pe 29 septembrie 2011 la Hotel Intercontinental., Bucuresti.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, emisiunea TV "Caminul de 5 stele"), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Events si Medien Conferences, divizia de evenimente de business.

Stire din categoria: Afaceri/ Business
Date de contact
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69 sau sa accesati www.mhconferences.ro

conferences@medienholding.ro
www.mhconferences.ro