iPhone 7 va avea 3 GB RAM și corp rezistent la apa; Apple se va apropia de cota de piata Samsung in 2016, conform TrendForce

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Duminica 22-Noi-2015 11:22:49 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1180 ori
TrendForce este o companie de studii de piata, care a publicat o analiza pertinenta recent, cu privire la evolutia Apple in urmatorul an. Astfel, se pare ca firma din Cupertino se va apropia de cota de piata a celor de la Samsung in 2016, prinr-un iPhone 7 cu cateva upgrade-uri interesante.
 
iPhone 7 va avea 3 GB RAM și corp rezistent la apa; Apple se va apropia de cota de piata Samsung în 2016, conform TrendForce

Se discuta despre un iPhone 7 cu 3 GB RAM si corp rezistent la apa, fiind subliniat faptul ca in special versiunea de 5.5 inch va primi upgrade-uri. De asemenea, vom vedea un nou iPhone din seria C cu ecran de 4 inch, lansat ceva mai devreme decat iPhone 7, pe undeva prin trimestrul 2 al anului. TrendForce estimeaza ca in jur de 260 de milioane de unitati iPhone vor fi livrate in 2016, o crestere de 12.5% fata de acest an si ducand la o cota de piata de 18.5%.

Analistii mai afirma si ca se asteapta ca Samsung sa isi pastreze statutul de lider de piata si in 2016 in zona smartphone, dar livrarile sale vor scadea cu 4% fata de acest an, ajungand la 310 milioane de modele, din cauza concurentilor din China. Pe anul curent estimarile arata ca livrarile totale de modele smartphone vor scadea cu 9.7%, ajungand la 1.286 miliarde de unitati.

Huawei a avut un an important, cu peste 100 de milioane de unitati livrate, iar Xiaomi si Lenovo au inregistrat de asemenea cresteri. La anul livrarile totale de smartphone-uri vor creste cu 7.3%, ajungand la 1.4 miliarde de unitati. Revenind la zvonurile despre Apple, va fi interesant de vazut cum reuseste acesta sa livreze un model rezistent la apa si poate ca vom vedea conectorul Lightning inlocuit cu un Smart Connector, iar difuzoarele protejate cu un strat special.




Ceilalti au citit si: