Publicat: Duminica 17-Aug-2014 21:32:51 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 492 ori
Au inceput sa apara tot mai multe zvonuri legate de accesoriile lui iPhone 6 si daca o schimbare a castilor EarPods nu e foarte probabila, in schimb cablul Lightning ar putea cunoaste modificari. Aparent, vom primi un nou cablu cu conector USB Type-A reversibil.
 
iPhone 6 ar putea veni cu un cablu USB Type-A inversabil

Probabil stiti deja ca mufa Lightning a terminalelor iOS se poate introduce in portul unui iPad sau iPhone cu oricare dintre cele doua parti in sus. Ei bine, Apple ar putea folosi aceeasi tehnologie si pentru mufa USB, cea care se conecteaza la incarcator. Imaginea de mai sus si informatiile vin de la leaksterul si bloggerul Sonny Dickson, o sursa de mare incredere cand vine vorba de scapari legate de Apple.

Retineti ca imaginea de mai sus nu prezinta noua specificatie USB care a ajuns in brevete cu cateva saptamani in urma, aceea fiind de tip USB Type-C. Ne-ar surprinde ca Apple sa se miste atat de rapid si sa lanseze deja un nou tip de cablu USB, cand brevetele de abia au sosit. Poate ca vom vedea o trecere la o noua versiune Lighthing, dar inca nu putem garanta acest lucru. Şi totul pentru a evita cele 2 secunde de frustrare pana iti dai seama cum se introduce o mufa...




Ceilalti au citit si: