Publicat: Joi 24-Oct-2013 21:17:42 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 734 ori
Operatorul de telefonie Orange Romania anunța disponibilitatea noilor telefoane Apple iPhone 5s și iPhone 5c incepand cu data 25 octombrie, adica incepand de maine. Smartphone-urile sunt compatibile cu serviciile oferite de Orange, și anume 4G și HD Voice.
 
iPhone 5s și iPhone 5c sunt disponibile în portofoliul Orange

Printre pricipalele funcții ale lui iPhone 5s, reamintim scanerul de amprente Touch ID, cu ajutorul caruia puteți debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicații, camera de 8 megapixeli iSight ce este capabila de captura video slow-motion 720p. Telefonul este disponibil pe auriu, argintiu și gri stelar. Acesta este recomandat pentru achiziționare la abonamentul Pantera 55 la un preț de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 gb.

De asemenea cel mai colorat iPhone de pana acum, modelul iPhone 5c este și el disponbil intr-o varietate de culori : albastru, verde, roz, galben și alb. Prețul acestuia este de 249 euro (TVA inclus) la abonamentul Pantera 44. O gama variata de huse și accesorii vor fi puse la dispoziția clienților, accesorii ca folii de protecție, carcase, incarcatoare.

iPhone 5s și iPhone 5c sunt disponibile în portofoliul Orange

Utilizatorii serviciilor Orange 4G din București au parte de o oferta speciala prin programul buy-back valabil pana pe 31 decembrie. Aceștia vor primi vouchere in schimbul unui vechi terminal iPhone ( 3G/3GS, 4/4S ), vouchere ce vor putea fi folosite la achiziționarea unui iPhone 5s sau unui iPhone 5c la abonament sau la prelungirea unui abonament existent. Puteți verifica valoarea iPhone-ului dvs. pe site-ul orange.ro/iphone. Aplicațiile Orange Cloud și Orange TV vor fi disponibile pentru utilizatorii care aleg un abonament Pantera 44 sau Pantera 55.




Ceilalti au citit si: