Publicat: Marti 01-Noi-2011 18:18:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 564 ori
Vodafone Romania a confirmat astazi ca noul iPhone 4S va sosi in oferta sa pe 11 noiembrie, citand informatiile Apple despre tarile in care urmeaza sa mai soseasca noul iPhone. Pe acesta l-ati vazut deja intr-o recenzie marca Mobilissimo.ro aici, furnizat in teste de catre evoMAG.ro.
 
 iPhone 4S vine la Vodafone România pe 11.11.2011
 
Printre tarile care vor primi noul iPhone vinerea viitoare, pe 11 noiembrie se numara si Albania, Armenia, Grecia, Portugalia, Polonia si Romania. In acest moment iPhone 4S este disponibil in 29 de tari la nivel international, iar pana la finalul anului numarul acestora va ajunge la 70. Terminalul va sosi in variante de culoare alba sau neagra si oferind 16, 32 sau 64 GB spatiu de stocare.

Va reamintim ca acest terminal Apple pastreaza designul lui iPhone 4S, dar aduce in plus un procesor dual core Apple A5, o camera de 8 megapixeli si faimosul asistent virtual Siri. Va fi interesant sa vedem cu ce pret va aduce Vodafone in tara noastra smartphone-ul ce ruleaza iOS 5, mai ales ca in perioada urmatoare acelasi operator va lansa si mult ravnitul Samsung Galaxy Nexus.

Update:

Şi Orange a anuntat acum cateva clipe disponibilitatea lui iPhone 4S.
 
iPhone 4S la Orange




Ceilalti au citit si: