iPad si iPhone 4 prin Vodafone Romania? micro-SIM-uri la cerere pe microsim.ro (Vodafone)

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 24-Iun-2010 12:15:01 - Autor: Szilard-Erwin Szogyenyi - AfiÅŸat de: 622 ori
Acum cateva minute, am primit un comunicat de presa cel purtin surprinzator! Surprinzator nu prin continutul sau, ci prin originea acestuia, adica Vodafone Romania! Sincer, am verificat de 2 ori adresa de pe care a fost trimis, nu cumva sa dam cu bata-n balta cand nu este cazul. Desi normal ar fi fost ca Orange sa fie originea acestui comunicat, iata ca Vodafone a fost cea care ne-a rezervat aceasta surpriza! Citam: "Vodafone Romania ofera utilizatorilor noile cartele micro-SIM". Oare ce inseamna cu adevarat acest lucru? Vom vedea produse Apple in rafturile Vodafone, sau operatorul se asteapta ca acei utilizatori care poseda un iPad ori iPhone 4 cumparat prin Orange, sa le ramana fideli? Comunicatul oficial de presa, dupa imagine:

www.microsim.ro

Comunicat de presa oficial:

Vodafone Romania ofera utilizatorilor noile cartele micro-SIM, compatibile cu smartphone-urile de ultima generatie si cu PC-urile tableta

•    Utilizatorii interesati sa intre in posesia unui micro-SIM Vodafone se pot inregistra pe www.microsim.ro
•    Tarifele standard de voce si date se aplica serviciilor oferite impreuna cu noul micro-SIM Vodafone
•    Atat utilizatorii serviciilor prepaid cat si postpaid pot opta pentru noul micro-SIM Vodafone


Bucuresti,  24 iunie, 2010  –  Vodafone Romania ofera clientilor noi cartele micro-SIM, venind in intampinarea cererii utilizatorilor de smartphone-uri de ultima generatie si de PC-uri tableta. Utilizatorii interesati de noul produs se pot inregistra pe site-ul www.microsim.ro.

“Vodafone vine in intampinarea utilizatorilor de smartphone-uri si de PC-uri tableta, prin introducerea cartelei micro-SIM in Romania. Micro-SIM-ul este un produs al evolutiei naturale a industriei telecom si va adresa o gama din ce in ce mai larga de terminale in viitor. Utilizatorii smartphone-urilor si terminalelor iPhone 4 sau iPad se vor putea bucura de avantajele unei retele  puternice si de cea mai buna acoperire de date mobile pentru a isi folosi potentialul maxim al  terminalelor lor”, a declarat Lee Wilkins, Senior Manager , Online la Vodafone Romania

Cartelele micro-SIM Vodafone suporta atat servicii de voce cat si de date si sunt disponibile pentru utilizatorii prepaid si postpaid. Noile cartele micro-SIM au o lungime de 15 milimetri si o latime de 12 milimetri, fata de SIM-urile obisnuite, ce au lungimea de 25 milimetri si latimea de 15 milimetri. Grosimea ambelor tipuri de cartela ramane aceeasi, de 0,76 milimetri.

De acum, utilizatorii noi ai Vodafone Romania vor putea alege intre noul micro-SIM si un SIM obisnuit in momentul incheierii online a unui abonament, prin bifarea unei optiuni pe pagina www.vodafone.ro. Clientii existenti ai Vodafone isi pot schimba SIM-ul obisnuit cu un nou micro-SIM in conditiile standard de inlocuire a cartelei.

Noile micro-SIM-uri vor fi disponibile online si in magazinele Vodafone pentru toti utilizatorii, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Serviciile oferite impreuna cu un micro-SIM vor avea tarife standard, atat pentru voce, cat si pentru date.



Ceilalti au citit si: