Publicat: Luni 04-Apr-2016 22:33:25 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 182 ori
Acum ca iPad Pro 9.7 a ajuns in mainile clientilor si reviewerilor, au inceput sa apara si disectii si analize ale tabletei. Cei de la iFixit au facut rost de un astfel de model si l-au dezasamblat in fata camerei foto, pentru a afla ce componente are la interior si cat de usor de reparat e.
 
iPad Pro 9.7 e disecat de iFixit, se dovedeste extrem de greu de reparat

Lucrurile au inceput cat se poate de prost, pentru ca dureaza 30 de minute sa deschizi tableta de 600 de dolari. La interior se afla componente foarte mici, extrem de usor de avariat de-a lungul disectiei. La final iFixit i-a acordat o nota de 2 din 10 pentru usurinta de reparare, semn ca mai bine lasi reparatiile in seama expertilor, care la randul lor ar putea avea dureri de cap cand vine vorba de dezasamblarea si reasamblarea tabletei.

Printre problemele lui iPad Pro 9.7 se numara bateria prea bine lipita de restul componentelor si Smart Connector-ul, care e imposibil de inlocuit. LCD-ul si panoul frontal din sticla sunt perfect imbinate, deci si acolo apar probleme. In privinta componentelor, primim camera de pe iPhone 6s, chipuri de pe iPad Pro de 12.9 inch si o baterie de 7306 mAh, putin mai generoasa decat cea de pe iPad Air 2.

Practic putem doar sa speram ca nu vom avea niciodata o defectiune la un model de genul, pentru ca ar fi mai usor de cumparat altul decat de reparat...
Ceilalti au citit si: