iPad Mini 4 disecat de baietii de la iFixit, vine cu procesor Apple A8 si baterie mult mai mica decat iPad Mini 3

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Vineri 18-Sep-2015 18:48:06 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 479 ori
Ca de obicei dupa o lansare de nou produs Apple, suntem tare curiosi sa vedem ce se afla la interiorul noului terminal, mai ales pentru ca Apple nu prea da detalii despre cantitatea de RAM sau numarul de core-uri spre exemplu. Astfel, urmarim cu interes disectia lui iPad Mini 4, realizata de catre baietii de la iFixit.
 
iPad Mini 4 disecat de baietii de la iFixit, vine cu procesor Apple A8 si baterie mult mai mica decat iPad Mini 3

Intre timp aflati ca iPad Mini 4 se vinde de azi la eMAG Apple Shop, dupa ce a fost lansat ieri in prezenta presei la nivel local. Exista chiar si o coada pentru achizitii de la acest Shop, dar sa revenim la tableta iPad Mini cea noua. iPad Mini 4 a fost anuntat pe 9 septembrie, impreuna cu iPad Pro si serveste ca urmas lui iPad Mini 3, care in afara de o noua culoare si senzorul Touch ID nu aducea nimic nou fata de iPad Mini 2.

iFixit a descoperit ca la interiorul celui de-al patrulea iPad Mini se afla un procesor Apple A8, care mai fusese confirmat si de benchmark-urile realizate de Ars Technica. Se pare ca in cazul tabletei procesorul e putin mai rapid decat era pe iPhone 6. Tot la interior se afla si 2 GB RAM, dar si o baterie considerabil mai mica decat cea de pe iPad Mini 3.

Astfel noua tableta are o baterie de 5124 mAh, in vreme ce Mini 3 avea o unitate de 6471 mAh. Terminalul a primit si nota mica de la iFixit pentru usurinta de reparare, 2 din 10 pentru ca e folosit foarte mult lipici si panoul ecranului e imposibil de inlaturat fara daune majore.




Ceilalti au citit si: