iPad Air 3 ar putea sosi la primavara, dar pentru Apple Watch 2 mai avem de asteptat pana la toamna

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Sâmbata 23-Ian-2016 20:37:46 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 418 ori
Se pare ca Apple ar avea de gand sa amane lansarea lui Apple Watch 2, care initial ar fi trebuit sa vina in aceasta primavara, pana in toamna. In schimb, iPad Air 3 ar urma sa soseasca in primavara, asa cum se vehicula la un moment dat.
 
iPad Air 3 ar putea sosi la primavara, dar pentru Apple Watch 2 mai avem de asteptat pâna la toamna

Cei de la 9to5Mac au descoperit ca WatchOS 2.2, lansat recent sub forma de beta pentru dezvoltatori ar putea fi prezentat in cadrul evenimentului din martie. Pana acum am auzit teoria ca acea conferinta din primavara ne va aduce un Apple Watch nou si acel misterios iPhone 2016 de 4 inch, care a avut parte de o scapare insemnata recent.

Acum se pare ca Apple Watch 2 va lipsi de la show, iar in locul sau va debuta iPad Air 3. Primele generatii de iPad-uri au fost prezentate primavara, daca imi amintesc bine, deci nu surprinde aceasta abordare. Data de 14 martie pare a fi cea preferata de zvonuri, iar de la noul iPad Air asteptam un procesor mai bun, mai mult RAM, eventual difuzoarele de pe iPad Pro si cine stie, poate un salt de rezolutie.

Apple Watch 2 va aduce in schimb o baterie mai puternica, noi materiale pentru carcasa si curele si cu siguranta dotari hardware mai puternice.




Ceilalti au citit si: