Publicat: Miercuri 13-Aug-2014 21:24:07 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1132 ori
Din ciclul "si prost, dar si ghinionist", un tanar din Florida a fost acuzat de crima, dupa ce Siri a fost folosita ca dovada in cazul sau. Pedro Bravo si-ar fi omorat colegul de camera, pentru ca apoi sa intrebe Siri unde sa ascunda cadavrul.
 
"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Asa a fost prins un tânar criminal din Florida!

Daca Google foloseste intrebari mai mult sau mai putin conventionale pentru a crea un trend sau a semnala o epidemie, ei bine Siri nu se joaca cu intrebarile. Fix in ziua in care Christian Aguilar, victima a disparut, Pedro a pus intrebarea de mai sus asistentului virtual Apple. Corpul victimei nu a fost gasit saptamani intregi, pana ce vanatorii au dat peste el din greseala intr-o padure din zona.

Dovezile adunate de pe iPhone-ul ucigasului includ utilizarea functiei lanterna de pe handset intre orele 11.31 pm si 12.01 am de 9 ori, in aceeasi zi in care crima a avut loc. Amuzant e ca Siri a oferit optiuni viabile pentru a ascunde un cadavru, de la mlastini si rezervoare la gropi de gunoi si forje. Acelasi iPhone incriminator a semnalat si ca acuzatul se afla in padure intre orele mentionate mai sus.
 
"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Asa a fost prins un tânar criminal din Florida!

Ce pot sa zic pe final e... grija mare si la intrebari mai nevinovate pe viitor, deoarece daca Siri a fost folosit pentru a depista o crima, asistentul poate fi folosit si pentru a afla infidelitati, spre exemplu.




Ceilalti au citit si: